Vakıflar Genel Müdürlüğü ile ilgili
  • profile
1 Destekçi

Vakıflar Genel Müdürlüğü Burs Başvurusu Bulunmamaktadır

Rahime 19 Aralık 2022 13:12

Vakıflar genel müdürlüğüne burs başvurusu yaptım ve devlet bursu çıkmayınca vakıflar genel müdürlüğünün sonuçlarına bakmak istedim fakat bilgilerimi eksiksiz ve tam girdiğim halde bu kimlik bilgileri ile ilgili başvuru bulunmamaktadır diye bir yazıyla karşılaştım lütfen en kısa sürede ilgilenmenizi istiyorum bir umut belki o burs çıkmıştır lütfen en kısa sürede ilgilenmenizi istiyorum.

• profile
1 Destekçi

27 Nisan

T. C. Vakıflar Genel Müdürlüğü Burs Kayıt Bürosu Adı Altında Sahtelik

Merhabalar Şikayette bulunmak istiyorum. Özellikle ~Vakıflar Genel Müdürlüğü Burs Kayıt Bürosu olarak açılmış öğrencilere kazandınız adı altından Papara hesabı indirip daha sonra giriş onaylatılıyor! Bizzat yaşadım Ve adıma Herhangi Bir Papara işlemden asla sorumlu değilim. Vakıflar genel müdürlüğün...

03 Ocak

Vakıflar Genel Müdürlüğü Burs Başvurunuz Görünmüyor Diyor

Vakıflar Genel Müdürlüğü bursuna başvurdum ama sonuç ekranıma bilgilerimi girdiğimde 'başvurunuz bulunmamaktadır' diyor. Başvurduğuma dair kanıtım bile varken böyle bir sorumsuzluğu nasıl yapabildiklerini anlayamıyorum. Bir an önce ilgilenilmesini talep ediyorum.

Vakıflar Genel Müdürlüğü Burs Başvurunuz Görünmüyor Diyor

2 Yorum

Sedat
Sedat

O baktığın şey ortaöğretim burslarının sonuçları daha lisans ön lisans burs başvuru sonuçları açıklanmadı

Tamam teşekkür ederim