VakıfBank Word Kampanyası Hatası

VakıfBank word kredi kartımda neredeyse 2 yıldır hep aynı şey oluyor. Yüklü miktarda puan varken atıyorum 100 TL, 2 gün sonra kayboluyor. Müşteri hizmetlerini aradım çözüm bulamadılar. Müşteri hizmetlerinin dünyadan haberi yok zaten. Nereye gidiyor bu para puanlar
Vakıf banktan sanki matah mış gibi World puan verildi ancak nereden kullanacağımı araştırıyorum onu bile bulamıyorum. Bu kadar zor mu yav bu puanları kullanmak ne bu Allah Allah, müşteri hizmetlerini arıyorum sitede bir yer tarif ediyor ama anlayana aşk olsun
4 ay boyunca ayda 300 TL harcama sözüne istinaden kazandığım 125 TL 4 ay boyunca olan ekstrelerde 300 TL harcama yapmama rağmen 1 tanesinde hesap kesim tarihini bahane ederek 125 TL borçlandırmıştır. Böyle bir detay bana iletilmedi ve çağrı merkezindeki kişi bile neden kesildiğini 15 dakika'da zor ç...
25 bin aylık maaş bordrom olduğu halde KKB puanım 1200 üzeri olduğu halde vakıf bankası bana konut kredi vermedi. Bunun gözden geçirilmesini rica ediyorum. Düzenli gelir ve tüm evraklarımı verdim. Eksiksiz hiçbir sorun gözükmediği halde red verildi. Bunu bir detaylı bakılmasını rica ediyorum.
VakıfBank 4 Mart 2023 tarihinde 50 TL ve 160 TL puanımı geri almıştır, puanı geri almayacağını taahhüt etmesine rağmen mağduriyet oluşmuştur. Puanın hemen tarafıma iade edilmesini ve puan geri alım sisteminin düzeltilmesini istiyorum. Puan geri alım sistemi düzeltilirse problem kökten çözülecektir.
VakıfBank word kart ocak kampanyası yapıyor. İnternetten yapılan 500 TL ve üzeri alışverişe 40 TL puan diyor. Bende istenilen sitelerden 719TL alışveriş yaptım. Ancak müşteri temsilcileri word pos cihazından çekilmediği için puan alamayacağımı söylediler. Böyle bir kampanya yanıltıcıdır. Biz internetten alışveriş yapıyoruz. Paranın nereden nasıl çekildiğini biz bilemeyiz. Ve müdahale Yapamayız... Böyle bir şartı kabul etmiyorum. Ve yapılan alışverişimin geçerli olmasını istiyorum.