VakıfBank Troy Kredi Kartı

Muğla/Milas pomelon AVM VakıfBank ATM sinden Visa kartıma para yüklemeye çalışırken sistem hata verdi ve 300 TL paramı yuttu. Benden sonra gelen bir kişinin de 1700 TL'si yutulmuş. Bu konuyla ilgilenilmesini ve ATM'lerin bakımının yapılmasını istiyorum. Paramın geri iade edilmesini talep ediyorum.
Amcamın büyük şehir Belediyesi tarafından verilen VakıfBank hesap kartını ATM'ye takıyorum. Yardım parasını çekmek için her seferinde 'Şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz' diye hata alıyorum. İçeriden çekemiyorum parayı. ATM hata veriyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Trendyol'dan 19/03 tarihli 1052,47 TL tutarındaki siparişimin ödemesi iki kere çekildi karttan. Hata verdi tekrar ödedim yani tek sipariş varken 1052,47 TL tutarında, hesabımdan 2104,94 TL para çekildi. Tüm gün düzelsin diye bekledim ama iade falan yok. Lütfen derhal fazla çekilen tutarı iade edin.
VakıfBank kredi çekmek istiyorum fakat mesleğim gereği başvuru yapmak ve sigorta bedelini de ödemek istememe rağmen hata veriyor. Mobil bankacılık kanalından işleme devam edemiyorum, arkadaşlarıma kazandıran tarife adı altında çıkarken bana Ferdi kaza sigorta bedeli şeklinde çıkıyor, aynı mesleği ya...
VakıfBank mobil uygulamadan yatırım için uygunluk testindeki soruları yanıtlama rağmen sürekli hata veriyor ne yapalım başka bankalarımı yönelelim? VakıfBank kendi bankasından yatırım işlemi yapılmasını istemiyor sanırım çok garip bütün gün boyunca uygulama testi ile uğraştım yinede nafile.
VakıfBank Troy k. Kartı kullanıyorum pos cihazlarında hata veriyor kartı okuyamıyor kasiyerler altına kağıt sokuşturarak okutmaya çalışıyorlar ne vardı temassız özelliği olsaydı. Bu devirde artık temassız kart mı kaldı. Acilen temassız özelliği getirseniz iyi olur