VakıfBank Sky Limitimi Mobilden Kullandırtmıyor

04 Haziran

VakıfBank sky limitimi mobilden kullanamıyorum ve beni şubeye yönlendiriyor. VakıfBank'ta toplam 875.000 TL sky limitim var, bunun 254.850 TL sini ihtiyaç kredisi olarak kullanabileceğim görünüyor. Bankada sadece 1 tane açık kredim ® var. Madem kullanamıyorum, neden sky limit olarak görünüyor? Cuma günü 35.000 TL-12 ay vadeli kredi kullandım. Fakat yeterli olmadığı için o kredimi kullandıktan sonra 50.000 hesapladım ve ilerlememe izin veriyordu. Ben de 1 gün sonra cayma hakkı ile kapattım ve 50.000 TL almaya karar verdim. Fakat şu an bu kanaldan devam edemezsiniz uyarısı alıyorum. Şubeye gitmemek için sky limit tanımlatmıştım zaten. Problemin çözülmesini talep ediyorum. Şubeye gitme imkanım da yok.

04 Temmuz 12:16

VakıfBank'ta sky limitim var. Geçtiğimiz ay 30.000 TL kredi kullandım oradan. Sonrasında yeterli gelmedi ve 50.000 hesapladım. Kredi girmeme hala izin vermesine rağmen, ben 30.000 i kapattıktan sonra alayım dedim. Cayma hakkıyla kredimi kapattıktan sonra kredime engel getirdi (Halbuki kapatmadan önce girebiliyordum krediyi) Cayma hakkıyla kapattıktan sonra engel getirdi. Aradan 1 ay zaman geçmesine rağmen hala bu kanaldan başvuru yapamazsınız diyor. Limitlerimin açılmasını talep etmekteyim. Çağrı merkezi herhangi bir çözüm sunmuyor, şubeye gidin diyor. Şube de 1 ay sonra açılır dedi ama hala açılmadı. Bilgi rica ediyorum.

VakıfBank Logo
04 Haziran 16:33

VakıfBank Usulsüz Yıllık Kart Aidatı Kesintisi

1 gün önce

Son dört hanesi 4123 olan VakıfBank World Click kredi kartıma 02.09.2023 tarihinde, 219,00TL 'yıllık kart aidatı' adı altında üyelik ücreti ekstreme yansıtılmıştır. 15.09.2023 tarihinde, VakıfBank Müşteri Hizmetleri 0(850)2220724 numaralı iletişim hattınızdan, müşteri temsilciniz ile yaptığımız görü...

VakıfBank Hayat Sigortası Ve Kazandıran Tarife Ücreti Kesintisi

3 hafta önce

VakıfBank'tan 3 adet kredi kullandım hesap hareketlerimde hayat sigortası ve harici olarak VakıfBank kazandıran tarife ücreti adı altında kesintiler yaptığını gördüm. Bu ücretlerin iadesini talep ediyorum. Yüksek faiz kredi kullanımı yetmiyormuş gibi bir de bu ücretler can sıkıcı

0 Yorum

VakıfBank Şikayetvar üye markasıdır