VakıfBank Paramı Vermiyor Uzatıyor

31 Mayıs

VakıfBank ATM paramı aldı. Geri vermedi 1 haftadır bekliyorum. Mağdur edildim. Arıyorum bekleyin diyorlar Şikayetim var ® acil dönüş bekliyorum. Atm nakit paramı vermedi 1 haftadır kimse yardımcı olmuyor. Talep numarası oluşturuldu bekleyen deniliyor. Paramı geri istiyorum. Acil şekilde hükümle numarasına yatırılan para mağdur ettiniz bizi

VakıfBank Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 5 dk 22 sn
VakıfBank Logo
31 Mayıs 12:52
Elif
31 Mayıs 13:53

7135288 talep numaram bu ben sizin müşteriniz değilim süreci bundan uzatıyorsunuz paramı iade edin 1 hafta oldu banka paramı kullanıyor biz mağduruz

VakıfBank Yatırım Hesabımdan İzinsiz Sürekli Para Kesintisi Olması

18 saat önce

VakıfBank yatırım hesabımdan 5 günde bir 3 lira kesinti oluyor. Benim bilgim dışında bankayı aramama rağmen bana yardımcı olmadılar ve iznim dışında sürekli kesinti olmasını doğru bulmuyorum. Bununla ilgili tarafıma ulaşılmasını ve beni bilgilendirmeleri mı istiyorum. Müşteri hizmetleri böyle basit ...

VakıfBank Ek Hesap Sorunu

4 gün önce

Ana paramı yatırdım faizi ile birlikte bugün ve bugünde takibe alınmış takipten çıkarma ne zaman olur. Kağıt falan gelir mi şube ile görüşmem gerekir mi bana yardımcı olun borcunu ödedim takipten çıkmasını istiyorum. Ödediğim için sorun olmaz galiba Fuat U***

VakıfBank Riyal Para Çekimi

5 gün önce

VakıfBank'tan döviz alıyordum (riyal) internet üzerinden umreye gitmek için biriktiriyordum bankaya gittim çekmek istediğimi söyledim bana vermediler. İlgilenmediler bile ben bu parayı nakit olarak almak istiyorum. Lütfen yardımcı olun benimle ilgilenin.

VakıfBank ATM El Koydu Parama

5 gün önce

Halkbank kartıyla VakıfBank Kadirli adliye önündeki ATM sine yatırdığım 6000 TL tutarındaki paraya el konuldu denildi işlem tarihi 11.09.2023 işlem saati 19:36 17 gün geçmesine rağmen dönüş yapan olmadı. Mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum Yardımcı olur musunuz

VakıfBank Word Puanı İadesi

6 gün önce

VakıfBank Word kartıma yüklenmiş olan puanımı kampanya suresi doldu gerekçesi ile geri almış. Üstelik tarafıma bu konuda uyarıcı bir bilgilendirme mesajı göndermeden Bu konuda mağdur oldum. Yıllardır çalışmış olduğum banka bana bunu reva gördü. Müşteri hizmetlerini aradığımda yardımcı olmayacakların...

0 Yorum

VakıfBank Şikayetvar üye markasıdır