VakıfBank Para Transferi Yönetemiyor

Kaç kere oluşturdum. Hiçbir geri dönüş alamadım. Defalarca yurt dışında olduğumu ve mail almak istediğimi söyledim bir ise yaramadı. Simdi artık uygulamaya da giremiyorum. Sırf paramı sizden almak için Türkiye'ye geleceğim.
Bir konferans için VakıfBank'taki dolar hesabımdan SWİFT yapmak istedim. 20 dolar masraf kestiler. Alici adında hata olduğu için para karşı tarafa iletilmedi. 10 günden fazla oldu para bana da geri gelmedi. Yurt dışında yaşıyorum ve turkiye telefonum aktif değil. Maillerle iletisim kurmak ise imkansız hiç cevap vermiyorlar. Şu an telefon değiştirmek zorunda kaldığım için mobil uygulamaya da erişimim kesildi. Aktifleştireyim diyorum, turkiye hattına mesaj gelecek diyor. Yeterli güvenlik sistemine sahip olmadıkları için bankaya yurt dışına çıktığınız anda artık ulaşamıyorsunuz. Kesinlikle bu bankada para tutmanın manası yok. Size döviz geldiğinde de para kesiyorlar 15 dolar. Tek iyi bildikleri şey para kesmek.
VakıfBank Bingöl şubesi gerçekleşmemiş SWİFT işleminin iadesini 25 gündür yapmadı. Kendilerine ulaşılmıyor. Banka e-maillere cevap vermiyor. Asla paranızı VakıfBank'a vermeyin. Çok fazla da SWİFT işlem ücreti kesiyorlar. Sonra bir hata Olduğunda paranız kayıp.