VakıfBank Nakit Avans İptali

10 Nisan
Barış'ın Teşekkür Mesajı
“Çok teşekkürler”

10.04.2023 günü nakit avans faiz oranlarını görebilmek için, t. Vakıflar Bankası mobil bankacılık üzerinden 102.000,00 TL tutarında işlem yapabileceğimi gördüm ve faiz oranlarını hesaplamak için yanlışlıkla parayı çektim. Aynı gün saatler içerisinde iptal etmek istedim fakat aynı gün içerisinde nakit avans iptal edilemediğini gördüm ve müşteri hizmetlerini arayıp parayı geri yatırdım üstüne bankaya gittim fakat benden hala masraf kesileceğini söylediler. Hiç kullanmadığım bir paranın masrafını ödeyecek olmak gerçekten vakıf bankasına yakışmayan bir hareket 7009591 takip numarası ile işleme aldılar umarım bu hatadan en kısa sürede dönerler.

VakıfBank Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 5 dk 24 sn
VakıfBank Logo
10 Nisan 15:10
Barış
12 Nisan 14:26

Sorunum bir kereye mahsus çözülmüştür, çok teşekkürler.

Barış
12 Nisan 14:27

Çok teşekkürler

VakıfBank ATM Paramı Vermedi

26 Haziran

26.06.2023 günü saat: 1705 de Ankara ili Akyurt ilçesi 011955 numaralı VakıfBank ATM'sinden 5000 Tl para çekme işlemi yaparken ATM parayı sayarken birden işlemi durdurdu ve parayı vermedi hesabımı kontrol ettiğimde hesabımdan para çekilmiş müşteri hizmetleri kayıt oluşturdu fakat bayram tatili neden...

VakıfBank Vadeli Hesap Blokesi

17 Haziran

VakıfBank vadeli hesabıma 32 gün evvel para yatırdım şu an itibariyle faiz vadeli hesabımda gözükmektedir fakat parayı çekmeye çalıştığımda para çekilemez hatası almaktayım. Hesaba bloke konulmuş, ne ana paramı, ne de faizini kullanabiliyorum. Derhal gereğinin yapılmasını arz ederim.

VakıfBank Vadeli Hesap Blokesi

VakıfBank ATM De Sıkışan Paramı Vermiyor

1 hafta önce

16.09.2023 tarihinde saat 21:40 civarlarında eşim banka kartıma 010962 numaralı VakıfBank ATM den para yatırırken 2000 TL tutarında para yatırdığı esnada ATM hata verdi. Görselini de çekti ekte mevcuttur. Paranızı geri alin hatasından sonra kapak açılmadı ve para içinde kaldı. Ardından hemen müşteri...

VakıfBank ATM De Sıkışan Paramı Vermiyor

1 Yorum

Şehmus

Barış Merhaba aynı konudan muzdarip oldum, bana yardımcı olmuyorlar işi yokuşa sürüyorlar. Aynı mağduriyeti yaşadığın için bilirsin ciddi bir kesinti söz konusu. Bana nasıl bir yol izlemem konusunda yardımcı olabilir misin? 0507 838 20 60 ararsan sevinirim. Selamlar.

VakıfBank Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı