VakıfBank Kredi Ve Sky Limit Başvuru Reddi

26 Mayıs

2011 yılından beri kamu personeli olarak VakıfBank maaş müşterisiyim. Herhangi bir borcum olmamasına rağmen kredi ve sky limit başvurum reddediliyor. Sorduğumda ise istihbarat red geliyor diyorlar neyin istihbaratı önüne gelene kredi veren limit açan bankalar neden düzenli insanlara sıkıntı çıkarıyor. Anlamakta zorlanıyorum.

VakıfBank Logo
26 Mayıs 10:42
26 Mayıs 11:02

Müşteri hizmetlerinizi de aradım banka çalışanlarınız ile de görüştüm istihbarat ret diyorlar ama neden olduğunu açıklayabilen yok sorun ne en azından onu belirtseniz ona göre hareket ederiz

26 Mayıs 11:03

Bu arada kredi notumda 1700 lerde o yönden de sıkıntım yok

VakıfBank Kredi Kartı Ekstre

1 gün önce

VakıfBank depremzedelere ekstre kesmedi sonra nakit avans faizi bilmem ne faizi diyerek bizi mağdur etti. Depremden bu yana ekstre kesmeyen banka bütün borçları bu ay ekstresine yansıtarak depremzedelere bir darbe vurmuş oldu. İnsanlar zor durumda iken yanımızda gibi gösterip bizlerden sonrasında fa...

VakıfBank Kredi Skoru Güncellemesi

2 gün önce

VakıfBank kredi taksit ödemelerimi vaktinde yatırmama rağmen. Kredi risk birimine güncelleme yollamadığı için kredi skorum yükselecekken yerinde sayıyor. Bu durum3aydir devam ediyor. VakıfBank kadar sorumsuz bir banka görmedim. Bu durumu acilen düzeltin.

VakıfBank Bulunduğum Civarda ATM Yok

3 gün önce

Merhabalar ben Adana Sarıçam Ertuğrulgazi mahallesinde oturuyorum ve en yakın ATM 6km yakında hiç ATM yok tüm bankalara başvurdum reddettiler. Aradım başvuru oluşturdum yine reddettiler ne yapmam gerekiyor. Nereye başvurmam gerekiyor bilmiyorum. Elimden geldiğince her yere yazdım

VakıfBank Sarı Panjur Konut Sigortası

4 gün önce

Geçen yıl 750 TL verdiğim sigortaya bu sene 3417 TL verdim. %400 zammı neyle açıklıyorsunuz merak ettim. Aradım VakıfBank 'efendim kredi aldığınız banka şubesini arayın' arıyorum açan yok. Hayır hesaptan hiç sormaksızın para da çekiliyor.

VakıfBank Aidatsız Karttan Aidat Alıyor!

1 hafta önce

VakıfBank kart aidatı olmayan kredi kartıma kart aidatı çıkartmış. 220 TL. Hem kart aidatı yok diye kart veriyorlar hem aidat çıkıyor. Ayıp! Yazık! Sözünün eri olmayan bir banka. Tüm ilişiğimi keseceğim. Kimse bunlara İtimat edip il yapmasın rica ediyorum. Böyle bir terbiyesizlik olmaz. Kredi kartın...

0 Yorum

VakıfBank Şikayetvar üye markasıdır