04 Ağustos 2022

VakıfBank kredi kartım ile Trendyol ® üzerinden 12911.49 TL tutarında 3 Ağustos 2022 de peşin alışveriş yaptım. Alışverişten bir süre sonra işlemi iptal ettim. Trendyol paramı iade etti ancak banka paramı kredi kartına yansıtmıyor. Banka müşteri Hizmetleri ile sabah saatlerinde görüştüm paranın Trendyol tarafından onaylamadığından 7-10 gün içerisinde ödeneceğini söylediler ancak Trendyol sitesinde paranın bankaya iade edildiğini belirtiyor. Henüz provizyon aşamasında iken iptal edilen işlem neden karta hemen iade yansımıyor sorunun çözülmesini ve acilen paranın iadesini talep ediyorum

VakıfBank Logo
04 Ağustos 2022 09:22
Ömer
04 Ağustos 2022 23:31

Sorun halen çözülmedi, şikayetimle alakalı aranmadım, ben kendim 04/08/2022 22.03 de aradım 14 dakika fan fazla müşteri temsilcisi ile görüştüm, görüşme esnasında sorunu çözmek yerine bana avans kredisi öneriyor, banka politikası diyor, iade edilmesi gereken 12921 TL para provizyonda görünürken şu an provizyonda bile görünmüyor halen kendi paramı geri alamıyorum 7-13 gün içerisinde yatacağı söyleniyor ben bu parayı bankadan borç almadım kendi param banka tarafından gasp edilmiş durumda

Ömer
05 Ağustos 2022 03:57
VakıfBank Kredi Kartı Provizyon Para İadesi

Trendyol da ödeme bankaya iletildi yazıyor, banka kredi kartına 12911.49 TL yi borç olarak yansıtıyor. Banka ile görüştüğümde müşteri temsilcisi Trendyol'un ödemeyi gerçekleştiremediğini söylüyor. Kime inanacağız anlamadım. Kredi kartına kendi hesabımızdan yatırdığımız para ile borca giriyoruz ne zaman kartımıza paramız yansıtacak bu VakıfBank anlamadım her aradığımızda müşteri temsilcileri başka bir şey anlatıyor

VakıfBank Ücret İadem Hesabıma Yansımadı

2 hafta önce

28 Ağustos 2023 tarihinde Trendyol'dan alışveriş yaptım. Yaklaşık 2 saat sonra iptal ettim. Paranın hesabıma iade edildiği söylendi. 8. Gün olmasına rağmen tutar hesabıma yatmadı. Trendyol; paranın karttan hiç çekilmediğini, provizyonda beklediğini, oradan hesaba yollandığını söylüyor. Banka ise her...

VakıfBank Ücret İadesi Yatmadı!

3 hafta önce

22 Ağustos 2023 tarihinde Trendyol üzerinden sipariş verdiğim ve sonrasında iade ettiğim ürünümün ücret iadesi günler geçmesine rağmen tarafıma tazmin edilmemiştir. VakıfBank bankasının bu sorunumu çözmesini ve görevini yapmasını ivedilikle derhal talep ediyorum.

Trendyol'dan Ürün İptal Ettim VakıfBank'a Para İadesi Gelmedi

22 Temmuz

Trendyol'dan 21 Temmuz Günü 649TL değerinde 2720361617 numaralı alışverişi yaptım. VakıfBank üzerinden bu ürünü aldım daha sonra ürünü iptal ettim Trendyol Paramı Ödemesine Rağmen VakıfBank uygulamasında para iadem gözükmüyor. Sorunun bir an önce çözülmesini talep ediyorum.

1 Yorum

Ceren

Sorununuz çözüldü mü acaba bende benzer bir durum yaşıyorum da

VakıfBank Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı