VakıfBank Kredi Kartı Kurye Sorunu

Yaşadığım sorundan sonra hızlı bir şekilde talebime yanıt verip ilgilendiğiniz için VakıfBank çalışanlarına teşekkür ederim
VakıfBank, benden habersiz kredi kartı düzenleyip, kurye ile yolluyor, üstüne bir de kimlik bilgilerimi yazıp imzalamamı istiyor kurye, sonra da güvenliğe dikkat edin diyorlar. Yapacağınız hizmeti lütfen dikkatli yapın, benim bilgilerim ve kredi kartım ne işi var kuryede
VakıfBank kredi kartı tam bir facia kart elime geçmeden kartımın resmen içini boşaltmaya başlamışlar. Tam bir haksızlık düzeni. Mobil bankacılık üzerinden 1 kart üzerime tanınmış, aradan 1 hafta geçti kart daha kurye aşamasındayken VakıfBank tarafından içi boşaltılmaya başlandı. Tam bir facia. Allah...
VakıfBank sonu 6291 olan basılmış kredi kartım yaklaşık 10 gündür kuryede gözükmesine rağmen hala dağıtıma çıkarılmamıştır. Bizi mağdur ediyorsunuz sizden beklemezdim böyle diğer bankalardan almış olduğum bütün kartlar 3 gün içerisinde elimizde oluyor.
VakıfBank kredi kartı talebinde bulundum, onaylandı. Kart basımından sonra, 29.05.2023 tarihinde kurye ile dağıtımda olduğu bildirildi. Ama kurye netten sorguladığımda ise Kuryenet'e henüz ulaşmamıştır diye cevap alıyorum. VakıfBank müşteri temsilcileri barkod kodu veriyor, Kuryenet'te böyle bir gön...
VakıfBank'tan gönderilen kredi kartım 15 gün geçmesine kuryenin hiç eve gelmemesine rağmen kullanıcının adresine ulaşamadık diye bankaya geri bildirim yapmışlar yapamayacaksanız bu işi bırakın ehline yapsın yapacak birileri illaki bulunur. İnsanları haftalarca mağdur etmeye hakkınız yok
VakıfBank kredi kartım 27 Şubat ta kurye ye teslim edilmesine rağmen hala tarafıma teslim edilmedi 7/24 güvenliği olan bir şirkette çalışıyorum sözde gelip kimseyi bulamamış diye not düşmüş. Bana en yakin VakıfBank şubesine yönlendirdim 2 gün geçti oraya da teslim edilmedi. Resmen kurye nin keyfine kalmış bir sistem 👏