VakıfBank Kredi Kartı Aidat Ücreti

VakıfBank'ın belirttiği gibi mobil bankacılıktan da talebimi göndermek istedim fakat bize yazın başlığı altında kredi kartıyla ilgili bölümde kart aidatıyla ilgili bir başlık bulunmamaktadır. Bankadan net bir çözüm istiyorum.
VakıfBank, uzun süredir müşterisi olduğum, sonu 1412 ile biten World kredi kartıma 19.11.2022'de 179 TL ve sonu 5582 ile biten World ek kredi kartıma 19.11.2022'de 69 TL ücret yansıtmış olup, tarafıma yansıtılan bu yıllık kart aidatı adı altındaki tutarında aşağıda belirtilen kanun hükümleri ve ekstra hiçbir şarta bağlanmaksızın iptal edilip tarafıma iade edilmesini istiyorum. Uzun süredir müşterisi olduğum VakıfBank müşteri hizmetlerini aradığımda 3 ay 1000 TL harcama şartı arıyor bahsi geçen banka harcamalarımı detaylı incelerse zaten sürekli 1000 TL 'nin çok üstünde harcamalar yapıyorum. Bu şartın gerekliliği nedir?
"Tüketici kanunu 28 Mayıs 2014 31. Madde 3. Fıkra: kart çıkaran kuruluşlar, tüketicilere yıllık üyelik aidatı ve benzeri isim altında ücret tahsil etmedikleri bir kredi kartı türü sunmak zorundadır. 4822 Sayılı kanun ile değişik 4077 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanunun sözleşmedeki haksız şartlar başlıklı 6. Maddesi gereğince bankanızın almakta olduğu üyelik ücreti herhangi bir hizmet karşılığı olmadığından, söz konusu sözleşme şartı önceden hazırlamış özellikle standart sözleşmede yer alması nedeniyle içeriğine etki edilmeyip müzakere edilmediğinden haksız şarttır."
"13. Hukuk dairesince verilen 2011/4736 esas 2011/11579 sayılı son karara göre söz konusu yıllık kart ücreti aidatının bk. 125. Madde ve HGK 2010/1-93-88 sayılı karar uyarınca geriye dönük kesilen kart aidatlarının da iadesinin olacağına dair de kesin hükmü bulunmaktadır. "
"Kart aidatı olarak alınan 179 TL aidat ve 69 TL aidat ücretlerinin tarafıma iadesi hususunda gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Aksi durumda tüm yasal yollara başvuru yapacağımı sizlere bildirir, 2 adet aktif kullandığım bireysel hesabımı, 1 adet ek bireysel hesabımı, 1 adet Kredi Kartımı, 1 adet Ek Kredi kartımı iptal edeceğimi bildiririm ve gereğinin acilen yapılmasını sizlerin arzına sunarım.