03 Haziran
Hanife'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler para iadesi hızlı bir şekilde yapılmıştır”

VakıfBank mobil bankacılık aracılığı ile ihtiyaç kredisi kullandım. Banka benden 504 TL tutarında VakıfBank kazandıran tarife ücret tahsilatı yaptı. Ben bu tutarın tarafıma bir an önce iadesini talep ediyorum. Edilmediği takdirde ise Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağı m.

VakıfBank Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 5 dk 24 sn
VakıfBank Logo
03 Haziran 16:39
Hanife
07 Haziran 21:51

Teşekkürler para iadesi hızlı bir şekilde yapılmıştır

VakıfBank Hayat Sigortası Ve Kazandıran Tarife Ücreti Kesintisi

4 hafta önce

VakıfBank'tan 3 adet kredi kullandım hesap hareketlerimde hayat sigortası ve harici olarak VakıfBank kazandıran tarife ücreti adı altında kesintiler yaptığını gördüm. Bu ücretlerin iadesini talep ediyorum. Yüksek faiz kredi kullanımı yetmiyormuş gibi bir de bu ücretler can sıkıcı

VakıfBank Kazandıran Tarife Ücreti İadesi

1 ay önce

31.08.2023 tarihinde VakıfBank mobil uygulaması üzerinden çekmiş olduğum 45.000 ihtiyaç kredisine ilişkin hesabımdan 630 TL tutarında 'Kazandıran Tarife Ücreti Tahsilatı' adı altında kesinti yapılmıştır. Konuya ilişkin hesabımdan çekilen tutarın iadesini talep ediyor ve tarafıma geri dönüş sağlanmas...

23 Ağustos

28.08.2022 tarihinde VakıfBank mobil uygulaması üzerinden çekmiş olduğum 50.000 TL ihtiyaç kredisine ilişkin hesabımdan 504 TL tutarında "Kazandıran Tarife Ücreti Tahsilatı" adı altında kesinti yapılmıştır. Konuya ilişkin hesabımdan çekilen tutarın iadesini talep ediyor ve tarafıma geri dönüş sağlan...

VakıfBank Kazandıran Tarife Ücret İdesi

21 Ağustos

8 Ağustos 2023 tarihinde internet bankacılığı üzerinden ihtiyaç kredisi kullandım tarafımdan 315 TL kazandıran tarife ücreti kesildi. Ben zaten VakıfBank maaş müşterisiyim. Bu kesintinin ne maksatla yapıldığı bilinmiyor. Kesilen ücretin tarafıma iadesini talep ediyorum.

0 Yorum

VakıfBank Şikayetvar üye markasıdır