Vakıfbank Kazandığım World Puanlar Kredi Kartıma Eksik Yattı

10 Ocak

Vakıfbank Kazandığım World Puanlar Kredi Kartıma Eksik Yattı

26 Ocak 08:26

VakıfBank kredi kartımla, Ocak ayında her 500 TL alışverişinize 40 TL, toplam 160 TL worldpuan kampanyasına katıldım ve 1 adet harcama yaptım. 09 Ocak'ta 551,29 TL. 40 TL worldpuan kazandığım tarafıma bildirilmesine rağmen daha sonra 40 TL World puan kayboldu. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Daha önceki şikayetimde sonuçlanmadı.

VakıfBank Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 5 dk 24 sn
VakıfBank Logo
10 Ocak 12:56
İbrahim
10 Ocak 13:06

0850 222 0 724 numaralı Müşteri İletişim Merkezinize gerekli açıklamayı yaptım ama bir sonuç elde edemedim.

İbrahim
26 Ocak 08:22

Aşağıda belirttiğim sorunum hala çözülmedi bu kadar zor mu çözüme kavuşturmak. 40 TL World puanın yüklenmesini bekliyorum. (VakıfBank kredi kartımla, her 500 TL alışverişinize 40 TL, toplam 160 TL worldpuan kampanyasına katıldım ve 4 adet harcama yaptım. 160 TL worldpuan yüklenmesi gerekirken 120 TL worldpuan yüklendi. Yapılan bu hatanın düzeltilerek geri kalan 40 TL worldpuan'ın kartıma geri yüklenmesini istiyorum.)

VakıfBank LCW Kampanyasından 100 TL World Puan Yüklenmedi

04 Temmuz

VakıfBank Worldcard ile 5-21 Mayıs tarihleri arasında LCW den 300 TL ve üzeri alışverişlerinize 100 TL Worldpuan kampanyasına katıldım. 9 Mayıs tarihinde 350 TL' lik alışveriş yaptım. 26.06.2023 tarihinde yüklenmesi gereken 100 TL World puan kredi kartıma yüklenmemiştir. Kazandığım kampanyanın görün...

VakıfBank Keyfi Olarak Puanlarımı Silmişler!

27 Mayıs

VakıfBank World kartım ile nisan ayında e ticaret platformlarında yapmış olduğum alışveriş sonrası kazandığım Worldpuan'ları habersizce kafalarına göre silmişler. Böyle bir banka görmedim. Şu an aktif olan iki kredi kartımı da direkt kapatıyorum. Asla işim olmaz!

VakıfBank Keyfi Olarak Puanlarımı Silmişler!

VakıfBank Worldpuan Yüklenmesi Hakkında

03 Mayıs

Fatura ödemelerinde otomatik ödeme talimatı verildiğinde yüklenecek olan worldpuan yüklenmediği gibi gıda ve market alışverişlerinde yüklenen puanlard...

VakıfBank Vaat Edilen Kredi Kartı Worldpuan'ının Yüklenmemesi.

10 Nisan

VakıfBank tarafından kredi kartı ile Obilet site ve mobil uygulamasından yapılacak 500TL lik alışveriş sonrasında yükleneceği vaat edilen 50 TL worldpuan tüm şartları taşımama rağmen yüklenmedi. Miktar çok değil ancak bu müşteriyi yanıltan ve etik olmayan durum beni oldukça rahatsız etti.

0 Yorum

VakıfBank Şikayetvar üye markasıdır