VakıfBank İstek Dışı ve Zararına Banka İşlemi Yapılıp İptal Edilememesi Durumu

24 Mayıs

Yaklaşın 40 gün önce VakıfBank Adana beş ocak meydanına yakın olan bankalar Caddesi olarak bildiğim yerdeki şubesine gidip korumalı vadeli altın hesabı açmak istediğimi söyledim. Çalışan tamam ama önce gram. Altin almanız gerekir dedi yani açılıyorsa alacağım ne gerekiyorsa yapacağım dedim önündeki bilgisayardan altın alamadı elimdeki telefonu istedi verdim kendi rızamla altını aldı. Daha sonra uzun uğraşlar sonra hesabı açamadığını söyleyip beni kendi no.sundan arayacağını söyleyip yolladı.

Saat 17'ye doğru arayıp tam o sıra bir tebliğ geldiği ve o hesap açılışının artık olmadığını söyle e bu fiyattan gram aldık onu iptal edin paramı iade edin dedim üstlerine bildirip merkezi aradığını söyledi olumsuz dedi. İş güç yüzünden 1hafta sonra şube müdürünün yanına gittim o gün gelsen hallederdik ama vakit geçmiş dedi yahu dedim çalışan herkese söyledim dedi çözüm yok dedi. Siz nasıl duymadınız dedim, bana o gün gelseydin dedi.

Aradan 1 ay geçti mağdurum. Bir de altın bu çıkar diye akıl veren bir çalışan ile mağduriyetim sinir ve strese donmuş durumda CİMER ®'e 2kez yazdım banka sitesinde şikayet sayfası yok talep diyor altta saçma bankacılık işlemleri var bu darlıkta resmen mağdur edildim çalışanın eline son dakikada verilen tebliğ (ki doğruysa) benim suçum be 10dk önce hesap açmaya gittiğim Akbank ® %32 faiz veriyordu.

Şu an mağdurum insanların parasını bilgisizlik irtibatsızlık ya da bireysel kaza ya da aksaklıklarla çarçur edemezsiniz. Vatandaşlık hakkı gaspıyla başlayan bu konunun takibini ve sonuçlanmasını istiyorum o gün VakıfBank'ta vadeli hesap oranı%24'tü o günün oranında 32 günlük faizi ve artık günleri günlük yasal faiziyle verilmesini paramın iade edilmesini istiyorum. Bu işler oldu bitti ile bana gelsen olacaktı ne yapalım son dakika tebliğ gelmiş görmemişim le olacak değil herkesin bir birikimi alın teri var lütfen ilgilenip mağduriyeti giderin artık.

VakıfBank Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 5 dk 25 sn
VakıfBank Logo
24 Mayıs 14:01

VakıfBank Kovan Hesabı İptali

20 Ağustos

Merhabalar bankanızdan kovan hesabı açtım fakat hiç memnun kalmadım. Geri iptal etmek istediğimde 100 günlük sürede iptal edilemez diyor böyle bir durum kabul edilemez bu hesabın iptalini istiyorum. İptal edilemiyorsa bankadaki tüm işlemlerimi ve birikimletimi başka bankaya aktaracağım

VakıfBank Adıma Hesap Açılmış

04 Ağustos

Adıma VakıfBank Bursa ve İzmit şubelerinde iradem dışında hesap açılmıştır. İvedilikle iptal edilmesini talep ediyorum, kendim yurt dışında yaşamaktayım ve Türkiye'de ikametim bulunmamaktadır. Konuyla ilgili gerekli incelemelerin yapılıp yazılı olarak tarafıma dönüş yapılmasını rica ederim. İsim soy...

VakıfBank Habersiz Kart Gönderimi

22 Mart

VakıfBank benden habersiz eski iş yerime hesap kartı göndermiş, benden başka birine teslim edilmiş.! Şifre de vermiyorlar ara ara saatlerdir telefondayım! Kart ve banka kartımı iptal etmek istiyorum ama bankaya ulaşmak ne mümkün? Sorunum acil çözülmeli

VakıfBank Hesap Açtırmam İçin Gerekmediği Halde Benden 200 TL İstedi!

03 Şubat

VakıfBank Menderes-İzmir şubesine hesap açmak için gittim. Hiç para vermeden de hesap açılabiliyormuş. Hiç sıkılmadan benden 200 TL para istediler. Sonradan bana gelen mesajda gördüm ki 176,40 TL Türkiye Hayat ve Emeklilik Sigortası için çekilmiş. Devlet bankasına güvenip VakıfBank çalışanının bana ...

0 Yorum

VakıfBank Şikayetvar üye markasıdır