VakıfBank İnternet Bankacılığı Sıkıntısı!

26 Kasım 2022

VakıfBank kadar güvenlik açığı olan bir banka görmedim. Kendim de bankacıyım ama bu kadarı pes. Sanki bakkaldan işlem yapıyorsun. Mobil bankacılığımı dolandırıcılar ele geçirmiş. Adıma kredi kullanımı, kredi kartı avans kullanımı, destek hesap limit artırımı ve hesap bakiyesini istediği gibi kullanıp borçlandırabiliyor kardeşim sen bankasın.! Art Arda işlemlerden bir şüphelen bir sor müşteriye. Hesabıma köy bloke. Arayıp onay al. Neymiş ben bilgilendirme gönderdim altına yazdım mesajın işlem sana ait değilse 0 850 yi ara diye. Bu yasal sorumluluğun zaten! Mesajı ilk işlemde görmedim arayıp onay alma tenezzülünde bulunmuyorsun. Eee neymiş arasaydın ben mesaj attım! Telefonum evde şarjda benim. Akşama kadar dolandırıcı rahatça işlem yaparken ben banka hesabıma acaba biri bir şey mi yapacak diye düşünerek mi hayatımı planlayacağım? Bankaysan Güneşli havada Yıldırım çarpar diye alacaksın önlemini. Hakkımı helal etmiyorum

VakıfBank Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 5 dk 26 sn
VakıfBank Logo
26 Kasım 2022 21:30
Esra
01 Aralık 2022 00:15

Bu nedir? Dolandırıcılık yaşamışım haliyle tüm ürünlerimi iptal ettirdim. Bana 0850 yi ara diyorsunuz? Numaram belli bir zahmet siz arayın benim 100 bin tl m gitti bankanızın güvenlik açığı yüzünden, ben mi sizin peşimizde koşacağım! Rezillik. Kendimde bankacıyım tekrar söylüyorum böyle bir sorumsuzluk görmedim. Nasıl bir bankasın anlamadım. Adıma kırk tane işlem yapılırken şüphelenip hesabımı blokeye almıyorsun, bunu yapmadığım gibi ben sana mesaj göndermişim işlem sana ait değilse 0850 yi ara diyorsun, kardeşim sen bana o yapılan kırk işlem için onay kodu gönderdin mi hayır. O zaman ne güzel eşim t. C. Mi bilir şifremi zaten edinir eşim ya, şifre yenileme de 6 ayda bir, o zaman beni 6 ay boyunca soysun mu? Her türlü şikayetlerimi yaptım ama bankasın ya bakkal değil!. En kotu EGO ya 50 lira yüklerken bile 3 dakika güvenlik kodunu girmeden işlem onaylamazken sen banka olarak adıma yapılan 100 bin liralık işlemi iyice araştırıp kendin bana döneceğin yerde bizi arayın diyorsun!. Rezillik. Üstelik giden hesaplar belli bir önlemini al değil mi. Kimseye önermiyorum bankanızı, üstelik güvenlik açığı yönünde duyduğum kaçıncı şikayet adınıza!

Esra
04 Aralık 2022 11:27

Rezil banka

VakıfBank Banka İşlem Yapmamış, Para İadesi

1 hafta önce

18.09.2023 tarihinde fa****** biraz uygulamasından bir telefon beğendim. Kişiyle görüştüm fiyatta anlaştım. sahibinden.com güvenli alışverişten satın alabileceğimi söyledi. Bana bir link gönderdi. Gönderdiği linkte. Sa*****om uygulamasının. Benzerini yapmışlar. Linke tıkladım açılan sayfadan alışver...

VakıfBank Bilgilendirme Olmadan Kredi Kartına Borç Yansıtıyor

2 hafta önce

14 Eylül tarihinde VakıfBank hesabımı kontrol ettiğimde kredi kartımda bana ait olmayan ve provizyonda beklediği için açıklamasını göremediğim 2 adet harcama gördüm ve bankayla iletişime geçtim. Harcama yapılan kartın kapatılmasını isteyip istemediğimi sordular. Dolandırıcılık olduğunu düşündüğüm iç...

VakıfBank Bankasını Güvenlik Sorunu

09 Ağustos

VakıfBank 'dan şikayetçiyim. İnternet bankacılığımdan dolandırıcılığa maruz kaldım. Bankanın güvenlik sistemi çok kötü. Kredi kartım haberim olmadan limiti yükseltildi ve alışveriş yapıldı. Bu bankadan memnun kalmadım. Hesabımdan çekilen alışveriş ödemesi geri verilmedi.

7 Yorum

Bayram

Esra. Hanım. Bir. Sonuç aldinizmibenimde115binhavaletapmışlar mahkeme kararıdediler

Emirhan

Merhaba aynı olay başımıza geldi herhangi bir gelişme oldu mu bilgilendirirseniz çok memnun olurum

Emirhan

İki ay önce oldu arabuluculuk görüşmesinden bir sonuç alamadık şu an dava süreci devam ediyor siz nasıl bir yol izlediniz

Bayram

Banada. Aynısıoldu115bin4ayoldualdinizmı

Ugur

Esra hanim aynı durumu bende yaşadım nasıl bir yol izlediniz

Satiye

Merhabalar Esra hanım şikayetinizle ilgili sonuç aldınız mı? Ve nasıl bir yol izlediniz. Çok geçmiş olsun.

Furkan

Merhaba konuyla ilgili benzer bir durum yaşadık nasıl ilerlemeliyiz sizin için bir gelişme oldu mu acaba

VakıfBank Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı