VakıfBank İlgisizlik Ve Üslup

02 Haziran

VakıfBank İstanbul Altunizade Şubesi Portföy bölümünde Mert bey ile yaşadığım problemden bahsetmek istiyorum. Daha yeni çalışmaya başladık.

Herhangi basit bir meselede ne mail ne SMS ne de arayarak ulaşabildim. Ulaşamadığımı da dile getirdiğimde sert bir dille 'benimle bir şekilde konuşamazsın' gibi basit çıkışlar yapıyor.

İletişim problemi yüksek ve insan ilişkisi son derece zayıf olan birinin bankanın imajını zedelediğini düşünüyorum.

VakıfBank Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 5 dk 26 sn
VakıfBank Logo
02 Haziran 18:38

VakıfBank Cepte Kazan Kredi Kartı Ve Bankomat Kampanyaları Yok

1 hafta önce

VakıfBank mobil uygulamada cepte kazan bölümünde hiçbir kampanya gözükmüyor. Yaklaşık 1 hafta önce gözüken giyim market akaryakıt kredi kartı kampanyaları kayboldu ve gözükmemektedir. Aynı şekilde bankomat kartımdaki kampanyalarda gözükmüyor. Daha önceden hepsi çıkıyordu.

VakıfBank İade Ücreti Yatmaması

1 hafta önce

Trendyol'dan alışveriş yaptım sonra iade yapmak zorunda kaldım. Bugün Trendyol parayı bankaya yatırmış ama hala VakıfBank kartıma ücreti yansıtmadı uygulamadan canlı desteğe bağlanamıyorum. Bekliyorum gene yok sonra başka bir bölüme yönlendiriyor beni gerçekten hayal kırıklığısın VakıfBank.

VakıfBank İade Ücreti Yatmaması

VakıfBank Etiler Telefonları Açmıyor

1 ay önce

VakıfBank Etiler şubesi hiçbir şekilde telefonlara bakmıyor. Bekletiyorlar açan yok. İşimiz çok acil. Umarım bu durum bir an önce düzeltilir. İşlemlerim hakkında muhatap olacağım tek yer olmasına rağmen hiçbir bölümüne ulaşamıyorum gerçekten çok kötü

VakıfBank Banka Bloke Kondurmadı

28 Ağustos

Bugün internet bankacılığında (s***** a* ) adına havale EFT ile 11.000.00 bin tl para gönderdim gönderdim ama maalesef beni kandırıldığımı anladım. Anladım lütfen sizden ricam bu kişinin hesabına bloke kondurmasını talep ediyorum. Diğer bankaya beni kandır diye haber verdim. Bugün karakolda siber bö...

vakifbank-banka-bloke-kondurmadi-1.pdf

0 Yorum