VakıfBank İhtiyaç Kredisi Kullanım Kesintileri

Daha önce bulunduğum şikayet ile ilgili krediden kesilen ücretlerin iptalinin sağlanmadığı. Bu konuda mağdur olduğum ve birçok kişinin başvurularında bankanız tarafından iadelerinin yapıldığını biliyorum. Talebim dışında zorunlu tutularak yapılan kesintilerin iptal edilerek tarafıma iade edilmesini istiyorum.
26.09.2022 tarihinde bankanızdan bireysel ihtiyaç kredisi kullanmış bulunmaktayım. Ayrıca bankanızdan maaş almaktayım. Fakat bankanız kredi kullanmak için hayat sigortası, kredi tahsis ücreti ve kazandıran tarife adlı ürünü mecburi tutmaktadır ve onaylamadan kredi kullanmak imkansızdır. Bu duruma istinaden mecburi olarak vadesiz hesabımdan kazandıran tarife ücreti 504,00TL ve kredi hayat sigortası 376,06TL kesilmiştir. Ayrıca 275,00TL tahsis ücreti kesilmiştir. Yukarıda adı geçen tarife ücretinin, tahsis ücretinin ve hayat sigortasının cayma hakkım kapsamında iptal edilerek tarafıma kesilen ücretlerinin iadesini talep eder, gereğinin yapılmasını rica ederim. Aksi olması durumunda yasal olan haklarımı kullanacağımı bilmenizi isterim.