VakıfBank İcra Dosyası Yardım Edin

30 Mayıs
Abdurrahman'ın Teşekkür Mesajı
“Çok sağ olun VakıfBank dönüş yaptı ama Türk Telekom'dan herhangi bir dönüş gelmedi”

Deprem bölgesinden yazıyorum. Lütfen yardımcı olun. VakıfBank kredi borcumu ödeyemediğim için avukatlara devretmişler ve beni sürekli rahatsız ediyorlar. 2 bin TL verdim ama kalan 2 bin TL'yi şu an veremiyorum. Zaten 2 bin olan borcu 4 bin yapmışsınız. Deprem bölgesinde olan bir insan dosya açtınız ve bin TL dosya masrafı verdim. Allah hakkımı bırakmasın. Size ödeyeceğim dememe rağmen kolaylık sağlamadınız.

VakıfBank Şikayetvar üye markasıdır
Abdurrahman
01 Haziran 21:48

VakıfBank Kredi Kartı Faizinde Anormal Artış

3 hafta önce

Deprem bölgesinde ikamet eden bir kişi olarak kredi kartımdan nakit avans çekmiştim. 6 ay ertelediğini söyledi. Vakıfbank iyi dedik. Totalde yaklaşık 10 bin liraya kadar nakit avans çektim ve bunları direkt kredi kartıma ödedim. Bu ay 2sinde ekstre kesildi ve benden yaklaşık 11500 lira faiz kesmişle...

VakıfBank Poliçe Bedelimin İadesi

12 Ağustos

Ben VakıfBank mobil bankacılık ile deprem destek kredisi çektim ve şu an ödemesi geldi. İşsizim daha fazla erteleme yapamıyor muyuz kredi taksitini ödeyecek durumum yok ve bende sigorta bedeli 1.800 TL kesinti yaptılar. Bunun iadesini istiyorum. Lütfen yardımcı olun. Poliçe 631974714.

VakıfBank Deprem Kredisi, Deprem, Kredi

09 Haziran

Depremzedeyim ve bankaya kredi almak için gittiğimde bana daha önce kredi kartınız yok diyerek depremzede kredisi veremeyiz çok güvenilirsiniz denildi. Şaka değil Kilis şubesi lütfen bu konuda yardımcı olur musunuz. Ben anlayamadım. İhtiyacımız olmasa zaten istemeyiz.

VakıfBank Deprem Kredisi Vermiyorlar

02 Haziran

VakıfBank müşterisiyim. Antakya'da depremi yaşadık. Evimiz tamamen yıkıldı ben yaralandım. O dönem verilen deprem kredisinden bu sebeplerden ötürü faydalanamadım. Fakat şimdi ihtiyacımız var ve kredi şartları değiştiği için bana veremediklerini söylediler. Depremden Önce kredi çekmemiş olmam gerekiy...

0 Yorum

VakıfBank Şikayetvar üye markasıdır