VakıfBank Hesap Açılış Ücreti

13 Nisan

Şubeye hesap açmaya gittim. Benden hesap açma ücreti istediler. VakıfBank devlet bankası ve ayrıca müşteri hizmetlerini aradım. Bana şubenin kendi yaptığı bir şey olduğunu söyledi. Her şube istediği miktarda hesap açılış ücreti alabilirmiş. Bu bana biraz saçmalık gibi geldi.

VakıfBank Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 5 dk 24 sn
VakıfBank Logo
13 Nisan 04:05

VakıfBank Halka Arz Hisse Verilmemesi

5 gün önce

VakıfBank halka arzdan Simit Sarayı hissesi aldım fakat yatırdığım para iade olmuş. Hisse alamaycaksam niye yatırım hesabı açtırıyorsunuz. VakıfBank derhal aldığım hisselerin verilmesini istiyorum. Hiçbir lot verilmemiş. Nedenini ve çözümünü bekliyorum.

VakıfBank Hesap Açılış Ücreti

1 hafta önce

Şanlıurfa VakıfBank merkez şubeye çocuklarım için vasi hesabı açtırmaya gittim. Kişi başı 268 lira hesap açılış ücreti istediler. Ayrıca anne babadan da 268 lira talep ettiler. Açtırmadım. 4 hesap için 1070 lira istiyorlar. Bu istenen ücret yasal mı merak ettim. Çocukları anladım da yetişkinlerden d...

VakıfBank Yabancılara Banka Hesabı Açılmıyor!

1 hafta önce

Şirket sahibi olamama rağmen evime (Maltepe) ve iş yerime (Bayrampaşa) yakın VakıfBank şubesine gittim ve yabancı uyruklu olduğum için hesap açmadılar. Halbuki başka bankalarda hesaplarım ve kartlarım var ve ihracatçıyım ama çok rastladım. Hiç şirketi ve ticareti olmayanlara açıyorlar :( t. C. No:99...

1 Yorum

Baştan savma cevap vermişler. Bankanın böyle bir uygulaması var galiba, şubeden hesap açanlara sigorta gibi bir şey yapıyorlar. Ondan sonra şubenin kendi uygulaması diye yuvarlıyorlar. Şube merkezin uygulamasına karşı mı gelecek.

VakıfBank Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı