VakıfBank Hesabıma Herhangi Bir Anormal Durum Olmamasına Rağmen Bloke Konulması

Adamlar sanki benim suçu gibi gidip hesabımın blokesini açtırmak için dilekçe vermemi istiyorlar. Böyle saçma bir banka görmedim sırf telefonlarına cevap vermediniz diye hesabınızı blokluyorlar. Bu kadar paranoyaksan ne diye on onaylı kredi veriyorsun? Siz siz olun bu ilkel bankadan uzak durun
13.08.2022 tarihinde VakıfBank mobil bankacılığı üzerinden tarafıma ön onaylı olarak tahsis edilmiş kredi kullanmama rağmen sırf banka tarafından telefona cevap vermediğim ( toplamda 3 dakika içerisinde olan bir şey ) için hesabıma bloke konulduğunu öğrendim. VakıfBank bu krediyi mobil bankacılık üzerinden tahsis ettiği sırada bana aramayla alakalı herhangi bir bilgi vermemiştir. Yalnız aynı zamanda da garip bir şekilde kredi bu süreç içerisinde tarafıma tahsis edilmiştir. Şimdi hem krediyi tahsis edip sonrasında da bloke konması ve bu blokeyi kaldırmak içinde şubeye gidip dilekçe vermemi istendiği aktarıldı. Kendim şubenin olduğu merkezden çok uzakta görev yapan sağlık çalışanıyım ve yoğun mesai nedeniyle ve Covid salgınına da düşündüğümüzde bu isteğin bu şartlar altında çok zorlayıcı olduğu aşikardır. Her işlem için benim bankaya gidip dilekçe vermemin mümkünatı yoktur. İnternet bankacılığının da amacı budur zaten şubeye gitmeden bu tür işlemleri hal edebilmek, eğer bu tür işlemleri mobilden hal edemiyorsak ne diye mobil üzerinden bu tür işlemlere izin veriliyor? Hem telefon araması hakkında bilgi verilmemesi ( ki bu süreç içerisinde işim gereği sessize alınmıştı ) hem de hem kredi tahsis edip ödeme planı oluşturulmasına rağmen bloke konulması ve faizli bir şekilde ödemeye başlamam beni mağdur eden bir süreç olarak karşıma çıkmıştır. Eğer tarafıma yardımcı olunmayacaksa bu kredinin iptal edilmesini ve mağduriyetimin giderilmesini derhal talep ediyorum