VakıfBank Güvenli Bankacılık Eziyeti!
İddaa ediyorum! VakıfBank bu ülkenin bankacılık sektöründe kanayan yarasıdır. Hesabımda belirli bir miktar para var, diğer bankalarda da hesaplarım var. Hem maaş müşterisiyim hem ticaret ile uğraşıyorum. Gece saat 03:00 hesabıma para gönderiyorum veya hesabımdan fast ödeme yapıyorum, bir de be görelim hesabınız blokeli! İyi güzel arıyorum müşteri iletişim merkezini genel müdürlük koydu güvenlik sebebiyle biz kaldıramıyoruz bankaya gidin. Soruyorum şimdi... 1) Güvenlik nedeni ile hesaplarıma el koyuyorsunuz aradığımız zaman neden açmıyorsunuz? 2) Hesabımdan fast işlemi yapıyorum neden müşteri teyidini almıyorsunuz? 3) Hangi hakla ve hangi gerekçe ile hesabıma bloke koyup güvenlik adı altında kendi paramı kullandırmıyorsunuz? 4) Hastam olabilir yakıt alıyor olabilirim veya alışveriş yapıyor olabilirim haber vermeden bunu uygulamaya okuyup hiçbir şey yok gibi davranıyorsunuz? 5) Neden ben şubeye gitmek zorunda kalıyorum? 6) Bankanıza gecikmiş ödemem yok! Günü gününe yatan ödemelerine dikkat eden bir müşterinize bunu yapınca elinize ne geçiyor? 7 ) Kredi kartım dahil her şeyi bloke etmişsiniz bu keyfi uygulamanızı tarafıma yazılı bildirecek misiniz? Yukarıda ki sorular birbirine çok benzer sorulardır. Anlayın diye farklı cümleler ile kurmak zorunda kaldım. Zira güvenli bankacılık adı altında iş güzarlık yapıyorsunuz.
- Ace Card
- Altın