VakıfBank Gizli Hesabımı Açmak

06 Haziran

Yanlışlıkla hesabımı gizledim tekrar nasıl mobil bankacılık ekranına gelir böyle bir seçenek koymamışsınız nasıl yapabiliriz yardımcı olur musunuz. Böyle bir seçenek koymamışsınız bu konuda yardımcı olur musunuz rica ediyorum acil yardımcı olabilir misiniz teşekkür ederim

VakıfBank Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 5 dk 24 sn
VakıfBank Logo
06 Haziran 01:11

VakıfBank Yanlışlıkla Hesap Gizleme

1 gün önce

Yanlışlıkla hesabımı gizledim tekrar nasıl mobil bankacılık ekranına gelir böyle bir seçenek koymamışsınız nasıl yapabiliriz yardımcı olur. Musunuz. Böyle bir seçenek koymamışsınız bu konuda yardımcı olur musunuz. Rica ediyorum. Acil yardımcı olursanız sevinirim

VakıfBank Yurt Dışındayım Mobilden Sim Kart Blokesi Kalkamıyor. Yardım!

5 gün önce

Yetkililerden acil yardıma ihtiyacım var! Yurt dışındayım, hesabımın bağlı olduğu sim kartım kayboldu, SMS doğrulama kodu alamadığım için yeni sim kartı çıkarttırıp gönderttim Türkiye'den ancak sim blokesini kaldırmam gerekiyor. Bunu yapabilmek için mobil bankacılıktan "çipli kimlik kartımı kullan...

VakıfBank Yurt Dışındayım Mobilden Sim Kart Blokesi Kalkamıyor. Yardım!

VakıfBank Yanlışlıkla Hesabımı Gizledim Nasıl Açabilirim

07 Temmuz

Yanlışlıkla hesabımı gizledim tekrar nasıl mobil bankacılık ekranına gelir böyle bir seçenek koymamışsınız nasıl yapabiliriz yardımcı olur musunuz. Böyle bir seçenek koymamışsınız bu konuda yardımcı olur musunuz rica ediyorum acil yardımcı olursanız sevinirim lütfen nasıl yapılıyor

VakıfBank Gizli Hesabı Aktive Etme

24 Haziran

Yanlışlıkla hesabımı gizledim tekrar nasıl mobil bankacılık ekranına gelir böyle bir seçenek koymamışsınız nasıl yapabiliriz yardımcı olur musunuz. Böyle bir seçenek koymamışsınız bu konuda yardımcı olur musunuz rica ediyorum acil yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim

VakıfBank Gizlediğim Hesabı Geri Getirme

17 Haziran

Yanlışlıkla hesabımı gizledim tekrar nasıl mobil bankacılık ekranına gelir böyle bir seçenek koymamışsınız nasıl yapabiliriz yardımcı olur musunuz. Böyle bir seçenek koymamışsınız bu konuda yardımcı olur musunuz rica ediyorum acil yardımcı olur musunuz

0 Yorum

VakıfBank Şikayetvar üye markasıdır