Deprem destek listelerine hızlı erişin!
VakıfBank ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

VakıfBank Gizlenen Hesabı Açma

Soner
Soner 25 Ocak 22:15

Yanlışlıkla hesabımı gizledim tekrar nasıl mobil bankacılık ekranına gelir böyle bir seçenek koymamışsınız nasıl yapabiliriz yardımcı olur musunuz. Böyle bir seçenek koymamışsınız bu konuda yardımcı olur musunuz rica ediyorum acil yardımcı olursanız sevinirim. Ödemelerim aksamaktadır.

VakıfBank Logo
VakıfBank25 Ocak 22:15

1 saat önce

VakıfBank Vadesiz Hesabi Gizledim Açılmasını İstiyorum

6 gün önce

VakıfBank Ek Hesap Limiti Arttırmak

VakıfBank müşterisiyim. Ek hesap limitimi artırmak istiyorum ne SMS, ne mobil bankacılık ne de ATM yoluyla izin vermiyor kendi müşterisine bu şekilde muamele insanin zoruna gidiyor 30 bindi limitim 50 TL'ye düşürmüştüm tekrar 30 bin olması için gelir belgenizle şubeye başvurun deniliyor. Zaten maaşı...

1 hafta önce

VakıfBank Hesap Kartı İşlem Türü Gizleme Açmak

Yanlışlıkla hesabımı gizledim tekrar nasıl mobil bankacılık ekranına gelir böyle bir seçenek koymamışsınız nasıl yapabiliriz yardımcı olur musunuz. Böyle bir seçenek koymamışsınız bu konuda yardımcı olur musunuz rica ediyorum acil yardımcı olursanız sevinirim ne olur

VakıfBank Hesap Kartı İşlem Türü Gizleme Açmak
1 hafta önce

VakıfBank Gizliliği Açmak İstiyorum

2 hafta önce

VakıfBank Hesap Gizlemeyi Kaldırmak

Yanlışlıkla tl hesabımı gizledim tekrar nasıl mobil bankacılık ekranına gelir böyle bir seçenek koymamışsınız nasıl yapabiliriz yardımcı olur musunuz. Böyle bir seçenek koymamışsınız bu konuda yardımcı olur musunuz rica ediyorum acil yardımcı olursanız sevinirim.