VakıfBank Fast Transferde Hatalı Gönderim

VakıfBank, mobil uygulama üzerinde normal havale ile fast havaleyi birleştirdiği için merkez bankasına havale işlemini gerçekleştiremiyorum. Merkez Bankası fast havale ile para kabul etmediği için, uygulama "alan katılımcı TCMB olamaz" şeklinde hata veriyor. Bu hatanın düzeltilmesini talep ederim.
Ben bir kamu kurumunda memur olarak çalışanım bugün ayın 15'i maaşım yattı ama VakıfBank maaşıma el koyup resmen yedi öyle güzel sistem kurmuşlar ki maaşıma yasal olarak dokunamaz bunu bildiği için maaşından fast ile EFT yapmak istedim ama EFT'yi göndermeyip sanki maaş harici para yatmış gibi benim ...
Yurt dışındayım fast ile para göndermem gerekiyor ancak hesap türü uygun değildir. Uyarısı alıyorum ayrıca kredi kartıma yatırmak istiyorum. Onda da aynı uyarıyı alıyorum yurt dışında olduğum için bankayı da arayamıyorum ivedilikle yardımlarınızı bekliyorum
03.02.2023 tarihinde 20.06 saatinden VakıfBank hesabımdan Denizbank ®'tan bir arkadaşa ait hesaba fast transfer yaptım IBAN ve isim doğru fakat soy ismini yanlış yazmışım VakıfBank üzerinden hatalı gönderim olduğunu alıcıya ulaşmadığını belirttim sadece kayıt açıyorlar yardımcı olmuyorlar. Yardım istiyorum. Aciliyet
İletişim: 0531*******25