VakıfBank Çalışanları (Gaziantep Karataş Şube) Şikayeti

Gaziantep'te depremde kapanan şubeler nedeniyle merkez şubesi çok yoğunlukta. Yapılandırma borcum var ve sıra elimize geçmiyor. Ödeyemiyoruz. Buna bir çözüm bulun. Alacağınız olduğunda her yoldan ulaşıyorsunuz, bunun da çözümünü bulun. Sizin gibi bir bankanın yapacağı iş bu.
VakıfBank Gaziantep Karşıyaka şubesinde gişede sadece tek bir kişi çalışıyor. Karışık bir şekilde sıra alınıyor, bir saat geçti ve hala sıra bekliyorum. Bu kadar kötü bir durumda olmamalıyız. İnsanlar çok mağdur durumunda, 2-3 saat sıra bekleyenler var. Bankalarla ilgili bu yoğunlukta bu tarz bir du...
Bireysel portföy kısmında asla sıra gelmiyor. Bankaya girince az kişi var diye seviniyorsunuz fakat o da ne bekleme süreniz bir saati geçiyor. Bir kişinin işlemi bile çok uzun sürüyor ve bitmek bilmiyor. 4 gişe olmasına rağmen sadece 2 kişi çalışıyor. Bu kadar yoğun bir şube için kesinlikle yeterli ...
Deprem kredisi Mobil bankacılığa girdiği neden geri kaldırıldı anlamadım geri yüklensin ne zaman yüklenecek müşteri hizmetlerini aradım şubeye gidin diyor şubede bir sürü sıra var bizde çalışıyoruz deprem bölgesindeyiz yoğun iş var ne zaman girecek Mobil bankacılığa veya girdimi
VakıfBank 0.99 dan deprem kredisi veriyor ama Diyarbakır'da yoğunluktan içeri dahi giremiyorsun şimdi nasıl faydalanacağız insan bari mobil kanal üzerinden başvuruyu açar sonuç olarak başvuru iki şekilde de oluyor ama yok illa bankaya geleceksin gün boyunca sıra bekleyeceksin
Bursum yattı onu çekmeye gittim. Gaziantep Karataş şubesi vahim. Çalışanlar herkese bağırıyorlar! Anladık iş yoğun yoruldular ama bize ne abi? Soru soramıyorsun. Soru soracaktım sırayla ilgili, kadın bağırmaya başladı sıra yandığında gel! Ya nedir bu? Yaşlı insanlar vardı onlara bağıramazsınız! Çok kötü. Çözüm istiyoruz!