VakıfBank Borcu Ödenmiş İcra Dosyası

Sizlere ilettiğim başvurumda t. C. Vatandaşlık numaram yazmakta ve e devlet üzerinden icra dava dosyasının açık olduğuna dair görseli de paylaştım iyi okursanız başvruyu t. C. Numaramı görebilirsiniz bu hususta çözüm ve bekliyorum
Şubat 2020 yılında 428*****630 t. C. Numaralı şahsıma açılmış olan 2020/5779 numaralı icra dosyası ödenmesine rağmen hala kapanmamıştır. Sistem üzerinde hala borçlu göründüğümden ötürü aylardır riskli durumda görünüyorum. Bu durum şahsımı kısıtladığından ötürü bankanız ve ilgili hukuk bürosunu dava edeceğimi bildirmek isterim. Hiçbir şekilde ilgilenilmiyor. Takipsizlik kararına kadar insanları mağdur etmek hak değil.
VakıfBank 17.02.2020 tarihinde 22. İcra dairesinde şahsıma 42874231630 vatandaş numarama açmış olduğu icra borcu dosyasını 2020 şubat ayında borcu tahsil edilmesine rağmen 2023 ocak ayında UYAP sistemi üzerinden dosyamın açık olduğunu gördüm bu husus benim diğer bankalarla olan ilişiğimi ve ihtiyaç kredilerimi engellediği ve şahsımı kısıtladığı için VakıfBank muhatapları eğer mağduriyetimi gidermez açık olan dosyamı kapalı konuma getirmezse haklarında dava açacağımı bildiririm bu hususta yetkililerin gerekeğini yapılmasını rica ederim
VakıfBank ödenmiş icra dosyamla ilgili (UYAP üzerinde icra dosyasının açık olduğu için yaşadığım maduriyetle ilgili şikayet başvurumu T. C. Numaramı paylaşmama rağmen T. C. Numaranızı paylaşmadığınız için şikayet başvurunuzu değerlendiremiyoruz ibaresini kullanıyor bu hususta şikayet başvurumun kendileri tarafından değerlendirilip mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum