VakıfBank ATM'den Nakit Avans Çekerken Banka Parama El Koydu İade Etmediler

27.02.2023 tarihinde vermem gereken bir dilekçe için Diskapı asli hukuk mahkemeleri yerleşkesine gittim. İstinaf harcı için para yatırmam gerekiyormuş. Yanımda para olmadığı için Mahkeme yerleşkesinde bulunan VakıfBank ortak bankamatiğinden os bankası Maximum kartımla 1500 TL çekmem gerekti. 61 TL de işlem ücreti kesti. Tam parayı alacakken kafamı karıştıran kritik bir telefon geldi ve ben bu aramayı yanıtlarken bankamatik paraya el koydu. Banka şubenizle görüşün uyarısı geldi. Parayı yatırmam gerektiğinden tekrar 1500 çektim ve yine 61 TL ücret kesti. Hemen mahkeme içindeki VakıfBank şubesine gittim. Bankamatik sayımında para fazlalığı çıkacağını ve onların çözümleyeceğini düşündüm. Kendileriyle ilgili olmadığını, is bankasıyla görüşmem gerektiğini söylediler. Hemen ODTÜ is bankasına geldim hem yazılı dilekçeyle, hem müşteri hizmetlerinizi arayarak başvurdum. Şu anda ekstremde iki kez 1500 iki kez 61 TL işlem ücreti çekilmiş gözüküyor. Maddi olarak zor durumda bırakıldım. Ayrıca yardim bekleyen felaketzede yakınlarım da var... Acil çözüm bekliyorum. 20 gün beklemem gerektiği söylendi bu çok uzun bir sure! Bir bankamatiğin aynı gün içinde sayımının yapılıp paramın iadesi için işlemlerin başlatılması bu kadar mi zordu? Lütfen acilen mağduriyetim giderilsin. Is bankası maas bankam aynı zamanda. Bu yaşadığım ne büyük bir mağduriyet oldu. EYT den emekli olunca ne is bankasını ne de VakıfBank'ı seçmeyeceğim. Parama el koydunuz ve alamıyorum 11402166652 t. C.

T. C. Kimlik no 11402166652 Adalet Bakanlığı mahkeme yerleşkesindeki VakıfBank ortak bankamatiğinden İş Bankası Maximum kartımla çekilmiş gözüken ilk 1500 TL tutarındaki paramı para gözünden zamanında almadığım için bankamatik el koydu. Bir de 61.72 işlem parası kesti. Mağdur oldum 2. Kez çekilen 1500 TL var. Onu aldım. Paraya ihtiyacım olduğu için aynı tutarı tekrar çekmek zorunda kaldım. Hemen mahkemedeki VakıfBank a başvurdum yapabileceğimiz bir şey yok dediler. Oysa aksam sayımda fazla para çıkacaktı o bankamatikten. ODTÜ kampüsteki İş Bankası'na geldim. Onlara da hem dilekçe verdim hem müşteri temsilcilerine kayıt açtırdım. Aradan 14 gün geçti. Bu teknoloji çağında benim mağduriyetimin giderilmesi neden bu kadar zaman alıyor? Lütfen çözüm bulun. Maddi güçlük yaşıyorum sebepsiz
27.02.2023 tarihinde vermem gereken bir dilekçe için Diskapı aslı hukuk mahkemeleri yerleşkesine gittim. İstinaf harcı için para yatırmam gerekiyormuş. Yanımda para olmadığı için Mahkeme yerleşkesinde bulunan VakıfBank ortak bankamatiğinden os bankası Maximum kartımla 1500 TL çekmem gerekti. 61 TL de işlem ücreti kesti. Tam parayı alacakken kafamı karıştıran kritik bir telefon geldi ve ben bu aramayı yanıtlarken bankamatik paraya el koydu. Banka şubenizle görüşün uyarısı geldi. Parayı yatırmam gerektiğinden tekrar 1500 çektim ve yine 61 TL ücret kesti. Hemen mahkeme içindeki VakıfBank şubesine gittim. Bankamatik sayımında para fazlalığı çıkacağını ve onların çözümleyeceğini düşündüm. Kendileriyle ilgili olmadığını, iş bankası ®yla görüşmem gerektiğini söylediler. Hemen ODTÜ iş bankasına geldim hem yazılı dilekçeyle, hem müşteri hizmetlerinizi arayarak başvurdum. Şu anda ekstremde iki kez 1500 iki kez 61 TL işlem ücreti çekilmiş gözüküyor. Maddi olarak zor durumda bırakıldım. Ayrıca yardım bekleyen felaketzede yakınlarım da var... Acil çözüm bekliyorum. 20 gün beklemem gerektiği söylendi bu çok uzun bir süre! Bir bankamatiğin aynı gün içinde sayımının yapılıp paramın iadesi için işlemlerin başlatılması bu kadar mı zordu? Lütfen acilen mağduriyetim giderilsin. İş Bankası maaş bankam aynı zamanda. Bu yaşadığım ne büyük bir mağduriyet oldu. EYT den emekli olunca ne iş bankasını ne de VakıfBank'ı seçmeyeceğim. Parama el koydunuz ve alamıyorum