VakıfBank ATM Si Ödemeyi Aldı Hesabıma Para Yatırılmadı.

14 Şubat
İzzet'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

07.02.2023 tarihinde VakıfBank ATM sine kartımı takıp hesabıma 5000 TL para yatırdım. ATM parayı aldı fakat bu ödemeyi VakıfBank hesabıma yansıtmadı. 07.02.2023 tarihinden beri müşteri hizmetlerini her arayıp durumu anlatışımda sürekli 3 gün içerisinde çözülecek incelemede vesaire vesaire geçiştirip konuyu erteleyip konuşmayı bitiriyor. ATM ye ödemeyi yatırdığımda ATM ödemeyi alıp bana makbuz teslimi yapmadı. Param ® uzun süredir hesabıma aktarılmadı. Müşteri temsilcileri bana problemin çözüleceğine dair beyan ettikleri süre içerisinde sorun çözülmemiş ve daha sonraki yardım talebi ve problem bildiriminde sürekli konuyu geçiştirip görüşmeyi sonlandırmıştır. 07.02.2023 tarihinden beri mağdur durumdayım ödemelerimi yapamıyorum faturalarımı yatıramıyorum çok ciddi mağduriyet yaşıyorum. Bizleri kendi hatalarından dolayı bu kadar mağdur ve zor duruma düşürmeleri çok üzücü. En acil şekilde bu konunun çözülmesini istiyorum. Teşekkürler.

VakıfBank Logo
14 Şubat 16:10
İzzet
17 Şubat 16:30

Teşekkürler

VakıfBank Mobil Ve İnternet Bankacılığı

1 hafta önce

Vakıf bankasında maaş müşterisiyim, mobil ve internet bankacılığına güvenlik nedeniyle bloke konulduğu ve en yakın şubeye başvurmam gerektiği mesajı almaktayım. Şube giderek blokeyi kaldırıyorum, ancak mobil ve internet bankacılığına giriş yapmak istediğimde hatalı giriş yaptığınız mesajı alıyorum, ...

VakıfBank ATM Para El Koyma

18 Nisan

VakıfBank ATM parama el koydu 16.04.2023 tarihinde 3 gündür bekliyoruz bir ATM sayıp hesaba para yatırmak bu kadar zor olmamalı. Hesap şubesi de aynı ATM bulunduğu şubede aynı hüseyin gazi şubesi sürekli problem bankaya gidiyorsun ayrı konuşuyorlar müşteri temsilcisi ayrı konuşuyor.

VakıfBank Bireysel Emeklilikle İlgili

20 Ekim 2022

VakıfBank müşteri temsilcim bütün çabalarıma rağmen aramıyor, iletişim kuramıyorum. Belirtilen telefon numarasından operatörü bağlanmıyor, sürekli oradan oraya yönlendirme yapılıyor. Sormam gereken soruyu soramadığım gibi ve cevabı da alamıyorum. İlgisizlik

0 Yorum

VakıfBank Şikayetvar üye markasıdır