VakıfBank ATM Paramı Yuttu

29 Mayıs

Antalya otogarda Ziraat ATM ®'den VakıfBank karta para yatırırken paramı ATM yuttu ve 2 hafta oldu hala paramı alamadım. Başvuruda da bulundum, buna rağmen bir şey yapılmadı. Lütfen artık bu ATM'den paramı alın. Neden bir şey yapılmıyor? Bir sonuç göremedim. Kaç gündür lütfen artık.

VakıfBank Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 5 dk 21 sn
VakıfBank Logo
29 Mayıs 15:26

VakıfBank 10.000 TL Me El Koydu Bir Aydır Yatırmıyor

1 gün önce

VakıfBank 10.000 TL'ye el koydu, yatırmıyor. Bir ay oldu. Bir sürü itiraz oluşturdum. Olumlu sonuçlanmasına rağmen paramı yatırmıyorlar. Her itirazıma üç yüz tl yatırıyorlar. Arıyorum, talep oluşturuluyor ama çözüm yok. Paramın tamamının yatırılmasını istiyorum.

Vakıf Bankası Kars Şubesinde Fazla Dekont İmzalatılıp Hesap Boşaltıldı

2 gün önce

2014 yılında VakıfBank Kars Şubesinden babamın para yatırdığı sırada memur tarafından fazladan dekont imzalatılıp hesabı boşaltıldı ve babam mahkemeye başvurdu kamera kaydı istedi. Banka kamera kaydının olmadığını söyledi ve yaklaşık 9 yıldır mahkemesi devam ediyor ve babam şu anda 73 yaşında garip ...

VakıfBank Paraya El Konması

5 gün önce

ATM'ye bir miktar para yatırdım veya yatıramadım. Paranıza el kondu yazdı. Bankanızla konuşun dediler. Konuştum ve şöyle dediler: 16 gün paranıza el kondu, ondan sonra paranızı alabilmeniz kesin değil. Gerçekten böyle olmaz. O yüzden şikayet ediyorum.

VakıfBank Paramı Geri Çekemedim

1 hafta önce

VakıfBank ATM'sinde 20.30 arası işlem yapmak üzere para yatırdım. Karşılığında 111 TL para kesmek istediler. Ben de işlemi iptal ettim, fakat paramı g...

VakıfBank ATM'si Paramı Yuttu

1 hafta önce

Üniversite harç paramı yatırmak için VakıfBank ATM'ye gittim, ancak ATM paramı yuttu. Müşteri hizmetlerini aradım, ancak bu işlemin biraz sürebileceğini söyledi. Benim acil işim olduğunu ve paranın bana hemen iade edilmesi gerektiğini bildirdim, ancak hala dönüş yapan olmadı.

0 Yorum

VakıfBank Şikayetvar üye markasıdır