VakıfBank ATM Paramı Yuttu
Hayriye 26 Mart 16:09

VakıfBank26 Mart 16:09
Sayın Müşterimiz, ilettiğiniz başvurunuzda T.C. Kimlik Numarası, Vakıfbank Müşteri Numarası vb. gibi bilgiler paylaşılmadığından bilgilerinize ulaşılamamıştır. Hedef sorular kısmındaki bilgilerinizi güncellemeniz halinde başvurunuz incelemeye alınacaktır. Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve taleplerinizi İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılıkta yer alan Bize Yazın bölümünden, www.vakifbank.com.tr internet sitemizde yer alan Bize Ulaşın bölümünden, 0850 222 0 724 numaralı Müşteri İletişim Merkezimiz ve Şubelerimizden de iletebilirsiniz. Saygılarımızla. VakıfBank Müşteri Memnuniyeti
26.03.2023 tarihi, saat 14:30-15:00 sıralarında Ziraat Bankası ® ® kartım ile VakıfBank ATM üstünden para yatırmak istedim. ATM, parayı hazneye alırken para sıkıştı, işlem bekleniyor dedi uzun süre sonra kartımı geri verdi, güvenliğiniz için ATM e paraya el koydu ve para hesabıma geçmedi. Ziraat Bankası ile görüştüğümde mobil üstünden başvuru yapmam isteniyor ancak başvuru yapabileceğim bir işlem görünmüyor. Yardımcı olmanızı rica ederim. İlgili VakıfBank ATM kodu: 1777 Tutar:500 lira