VakıfBank bugün sabah saatlerinde Manisa ulupark şubesinde ATM'den para yatırdım kartımı geri verdi. Parayı aldı ama para hesabımda yok bankaya girdim biz bir şey yapamayız müşteri hizmetlerini arayın. Aradım talep oluşturuldu 3 ile 5 gün içerinde gerekli dönüş sağlanacaktır diyor sizin ATM arızasın...
Devamını Oku
Bursa Çarşamba Caddesi'nde bulunan VakıfBank'ın ATM'leri düzenli çalışmıyor. Para yatırmak istiyorum. Banknotların bir kısmını geri veriyor ve defalarca bu durumu tekrarlıyorum. Banknotları geri veriyorlar fakat ne banka yönetimi ne de kimse bu durumla ilgilenmiyor. İlgililere duyurulur.
Devamını Oku
VakıfBank ATM üzerinden kendi kartıma para yatırırken ATM arıza verdi ve kartımı paramı alıkoydu. Kartım yenisi ile değiştirildi ama ATM'de kalan paramın iadesi yapılmadı. 27 gündür müşteri hizmetleri tarafından mağdur ediliyorum. Her aradığımda aciliyet talebi oluşturuluyor ama çözüm üretilmiyor.
Devamını Oku
VakıfBank İstanbul Güngören Haznedar'daki ATM ye Para yatırdım 2 defa bana yatırdığım paranın bir kısmını geri verdi diğerlerini yatırdı. 3. Defa para yatırdım, ATM de bekleyin işareti geldi sonra parayı yatırmadan ve işlem yapmadan kartı geri verdi. Oradan ayrılmadan hemen müşteri hizmetlerini arad...
Devamını Oku
Ziraat kartımla VakıfBank ATM'sinden para yatırdım. ATM arıza verdi. Parama el koydu, kartı 5 dakika sonra verdi. Vakıfbank'ı arıyorum, onlar diyor Ziraat'i ara. Ziraat'i arıyorum, yardımcı olmuyorlar. Bana bir yardımcı olursanız sevinirim. Oyalıyorlar beni.
Devamını Oku
Merhaba, bugün Ziraat VakıfBank ATM'sine para yatırmak için gittim. Ancak ATM arıza yaptı ve paramı yuttu. Saat akşam 20.28 civarı bu olay gerçekleşti. Lütfen yardımcı olun, paramın geri iade edilmesini istiyorum. Normalde VakıfBank'a sık sık para yatırıyorum ancak bu sefer böyle bir sorun yaşadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba ben 4 gün önce Ziraat VakıfBank ATM'sine para yatırmak için gittim. Ancak ATM arıza yaptı ve paramı yuttu. Saat akşam 20.28 civarı bu olay gerçekleşti. Lütfen yardımcı olun, paramın geri iade edilmesini istiyorum. Normalde VakıfBank'a sık sık para yatırıyorum ancak bu sefer böyle bir sorun yaşadım. Yardımlarınızı bekliyorum diye mesaj atmıştım kimse geri dönüş yapmadı