VakıfBank ATM Para Yutması

04 Haziran

VakıfBank ATM'si ben ve arkadaşlarımın çok kez parasını yuttu ilk seferde 700 TL yatırdığım para bana 600 olarak dondu şimdi ise 500 TL'mi yuttu. Ben öğrenciyim ve 15 30 is günü içinde dönüş yapılacağı söylendi. Atm ile ilgili ciddi bir sorun var ama şikayetde bulunduğum hiçbir yetkili ilgilenmiyor

VakıfBank ATM Para Yutması
VakıfBank Logo
04 Haziran 14:09

VakıfBank Telefon Numarası Değişikliği

2 gün önce

Telefon şifremi değiştirmek istiyorum. 0542********27 numaralı kayıtlı olan telefonumu 0542********28numaralı telefon numaram ile değiştirmek istiyorum gereğini yapılmasını arz ederim. Telefon numaramı değiştirmek istiyorum u konu hakkında yetkili biriyle konuşmak ister

VakıfBank Kar Ücreti İptali

2 gün önce

VakıfBank 2821 kredi kartımdan 289 TL kart aidat parası kesilmiş bunun iptalini istiyorum. Aksi takdirle VakıfBank'la olan ilişiğimi keseceğini beyan ediyorum. Bu zor zamanda vakıf bankli yetkililerin anlayışla karşılayacağını umuyorum. Saygılarımı sunuyorum.

VakıfBank Kar Ücreti İptali

VakıfBank Kovan Hesabi Şikayeti

1 hafta önce

VakıfBank'tan kredi çekerken otomatik kovan hesabı açtılar. Oradaki yetkililer bana para kesilmeyecek, sadece tanışma amaçlı istediğin zaman kapatabilirsin, demesine rağmen 3 ay kapatamıyorum ve her ay para çekiliyor hesabımdan. Arayıp söylememe rağmen yardımcı olunmuyor.

0 Yorum

VakıfBank Şikayetvar üye markasıdır