Telefon Numaramı Güncelle VakıfBank

15 Şubat

Yurt dışındayım cep numaramı güncelleyemiyorum kredi kartı borcumu ödeyemiyorum. Bunun için Türkiye'ye bankaya gel diyor 50 ytl kredi kartı borcu için 6000 ytl uçak parası vereyim. Azerbaycan'da ATM yok bankanızda yok VakıfBank'tan şikayetçiyim lütfen sorunumu çözün

17 Şubat 08:16

Yurt dışındayım cep telefonumu güncelleyemiyorum. Türkiye'ye gelmeniz gerek diyor 6000 ytl uçak parasını vermeliyim yani 50 ytl kredi kartımı ödeyeceğim diye ATM yok burda hiçbir şey yok kredi kartımı ödemeliyim. 5355765352106072 VakıfBank kart no adim serdar soy adim orcan bu karttaki 50 ytl ile kredi kartımı ödenmesini talep ediyorum kartta var para 50 ytl lütfen kredi kartı borcumu alin oradan.

VakıfBank Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 5 dk 24 sn
VakıfBank Logo
15 Şubat 12:47
Serdar
15 Şubat 13:35

Serdar orcan 43652075002

VakıfBank Lehime Sonuçlanan THH Kararını Gereğini Yapmıyor.

21 saat önce

VakıfBank lehime sonuçlanan 096420230003153 numaralı Tüketici Hakem Heyeti kararını yerine getirmeyerek bilgim ve haberim olmadan kredi kartımdan çekilen para iademi yapmamaktadır. Para iadesi yapılmadığı süre içerisinde enflasyondan dolayı değer kaybetmektedir.

VakıfBank Hakkı Olmayan Paramı Alıkoymakta

4 gün önce

VakıfBank hakkı olmayan parayı alıkoymakta. 20 Eylül çarşamba günü 00262c numaralı bankamatikten hesabıma para yatırdığım esnada bankamatik yatırdığım parayı hesabıma aktarmayıp alıkoymuştur. 74633** numaralı kaydı açarak takip oluşturdukları SMS bilgisi gelmiştir. Bankayı aradığımda kaydın açıldığı...

VakıfBank Ceza Evi Hesap Kartı

1 hafta önce

Ceza. Evinden tahliye oldum fakat kartımı kayıp ettim ceza evine ait kartı içinde 1500 TL para var ceza evi Vakıf'a gönderiyor vakıf ise ceza evine yardımcı olun telefon numaram 0535*****65 bu kadar da olmaz müşteri hizmetlerini aradım şubedeki görevliye görüştü yine çözüm bulunamadı

VakıfBank ATM Para Yutması İlgilenen Yok

3 hafta önce

VakıfBank ATM paramı yuttu. İzmir Şirinyer şubesi VakıfBank önü 002301 numaralı ATM'de param el konuldu 3 iş gününde sorun çözülecek dendi nafile bekliyoruz 6 gün oldu 3150 TL el konuldu. Sorunu da çözmüyorlar. 7405810 numaralı kayıt. Bir ATM'den para yutulması bu kadar sürüyor mu neyi inceliyorsunu...

0 Yorum

VakıfBank Şikayetvar üye markasıdır