ATM'de Sıkışan Para: 55 Gündür Çözüm Bekliyorum

08 Kasım 05:57

01.09.2024 tarihinde VakıfBank'ın ortak ATM si üzerinden Yapı Kredi hesap kartıma para yatırırken bankamatiğin parayı sıkıştırması doğrultusunda paramın ekranda yatırdığım tutardan az görünmesi sonucunda paramın iadesi istedim. Bankamatiğin para çıkışı bölmesi açılmadı. Ve ekranda paranıza el konuldu bilgisi geldi. VakıfBank'ı aradım Yapı Kredi ile iletişime geçebilirsiniz denildi. Ve tutar yüksek olduğu için ihtiyacım olduğu belirttim. Fakat 55. Gün oldu. Kimse dönüş yapmıyor. Yapı Kredi'yi müşteri hizmetlerini arıyorum 120 gün içerisinde çözümlenmesi bekleniyor diyor. Paranın sıkıştığı saatten bankamatik numarasına kadar tüm bilgileri müşteri hizmetleri ile paylaştım. Net bir sonuç dahi ortada yok. Tutarın en yakın zamanda ödenmesini rica ediyorum.

08 Kasım 05:58 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Gizem
08 Kasım 13:56

VakıfBank müşterisi değilim müşteri hizmetlerini işlemin gerçekleştiği gün aradım müşteri kaydı oluşturmam gerekiyor mu diye beni Yapı Kredi müşteri hizmetlerine yönlendirdi. Tanımlı bir müşteri kaydım yok Yapı Kredi kartıma ödeme gerçekleştirirken VakıfBank ATM'si parama el koydu

VakıfBank Kategorileri