Vakıf Taşdelen Su Depozito Geri Ödeme Saçmalığı

20 Şubat

Vakıf Taşdelen Su cam damacanaya 2019 yılında 70 TL depozito ücreti ile abone olmuşum şu sene 2023 aboneliği iptal ettirmek istiyorum bana güncel depozito ücreti olan 325 TL. Yerine 2019 yılında ödediğim 70 TL. Yi ödeyebileceklerini söylüyorlar. Yani insanları kibarca saf yerine koymanın alemi yok. Nerede yaşıyoruz akıl var mantık var, on sene önce abone olsam 15 TL. Mi ödeyeceksiniz koca cam damacanaya 2023 yılında. Ayıp lütfen konuyla ilgili yardımcı olacak birileri ulaşsın. Zira çağrı merkezindeki arkadaşlar anlamsız cevaplar veriyor.

Vakıf Taşdelen Su Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 30 sa 2 dk
Vakıf Taşdelen Su Logo
20 Şubat 17:03

Sayın Tüketicimiz, Paylaşmış olduğunuz şikayet doğrultusunda sizler ile iletişime geçilecektir. Bilgilerinize. Saygılarımızla. Vakıf Taşdelen Su Müşteri Hizmetleri 444 25 15

Bilal
23 Şubat 09:49

Şikayetle ilgili geri dönüş olmadı kesinlikle, ileri boyutta şikayetlerde bulunup hakkımı aramak ve bu saçmalığa son vermek gerekir diye düşünüyorum.

Vakıf Taşdelen Su Logo
27 Şubat 14:11

Vakıf Taşdelen Su Haksız Fiyat Uygulaması

11 Ağustos

Taşdelen marka su için 3 yıl önce 15 litre. Kapasiteli cam damacana için 90 TL depozito ücreti vermiştim. Bugün bedeli 325 TL oldu. 15 litre su bedeli 77 TL'ye çıkınca cam damacanayı iade edip yerine 19 litre hacminde PVC damacana talep etmek istedim. İlave 30 TL verirsem değişim yapabileceklerini i...

Vakıf Taşdelen Su Depozito Ücreti

14 Mart

Taşdelen Su'nun bölgemize bakan ilgili bayisi, depozito ücretlerini ( 2 adet cam damacana 600 lira depozito) geri ödememek konusunda türlü oyunlar yapmakta. Telefonlara cevap vermemek, adrese yakın olduklarını belirtip gelmemek gibi acayip yöntemler. En büyük problem ise destek almaya çalıştığınız m...

Vakıf Taşdelen Cam Şişe İadesi

29 Ağustos

Merhaba, Biz İstanbul da vakıf Taşdelen cam şişe su kullanıyorduk. Fakat Edirne Keşan a taşındığımız ve burada bayisi olmadığından dolayı cam şişe yi iade edip depozito ücretini geri almak için defalarca aradık yaklaşık 2 ay oldu hala cam şişe yi gelip alan olmadı. Zaten şube telefonu da paylaşılmı...

2 Yorum

İpek

Bizde de aynısı oldu 2018 de 70TL vermişiz bugün 70 TL iade ediyorlar, yeni müşterilere ise aynı damacanayı bizden açıp 325 TL'ye satıyorlar. Resmen cam şişe aboneliğini bitiren müşteri yi iyi bir cezalandırma yöntemi bu. Vakıf Taşdelen markasına yakışmıyor. Yetkililere duyurulur

Zubeyir

Aynı saçmalığı bugün bana da yaşattılar. 2015 yılından beri abone olduğum için ödül olarak damacana başına 50 TL iade yapıyorlar. Tüketici Hakem Heyeti ile halledeceğiz artık.

Vakıf Taşdelen Su Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı