Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Vadibahis ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Vadibahis Casino Çekimim Gönderilmiyor

Ali 1 hafta önce

100 TL yatırım yaptım oynadım ortalama 45 dakika içerisinde 750 TL kasa yaptım sonrasında 750 çekim talebinde verdim. Gece çekim maxiumum 50 TL dediler. Ok dedim kalan 700 TL'yi de sabah çekerim dedim tamam dediler. 50 TL ortalama 16 saattir çekim halen işleme alınıyor da canlıya defalarca yazdım. WhatsApp ® hattına yazıyorum cevap vermiyor canlı desteğe yazıyorum sürekli yok yoğunluk var yok şu var 700 TL'yi ödeyemeyecek kadar kötü bir site halen beklemede

3 gün önce

Vadibahis Çekim Talebim Ödenmedi Hesabım Kapatıldı

200 TL yi 1500 TL yaptım çekim talebi veriyorum 3 gündür farklı saatler verip bir daha deneyin diyor canlı destek ekibi şimdi de çekim yerinde müşteri eylem için kısıtlandı diyor kim yardımcı olacak bu konuda? Güvenilir diye oynadık bin tl altını çekim yapıyordu 1 hafta önce şimdi ise red verip duru...

1 hafta önce

Vadibahis 1000 TL Para Çekme İşlemi Günlerdir Beklemede

Para çekme işlemim vardı hâlâ 1005 TL hesabıma yatmadı. 5 iş günü dediler 5 gün geçti vadibahis destek hattına attım. Hesap özeti durumumu yazdım. Dönüş yapmadılar. Artık yardımcı olursanız memnun olurum. Siteye güvendim. Para attım onlar oyalamaktan başka hiçbir şey yapmıyorlar. Durumum artık çözün...

14 Yorum

Hüsnü

4 Kere yatırım yaptım daha ilk çekimi gondermeyecek kadar bozuklar

Osman
Osman

Çekim verince göndermeden hesapları kapatıyorlar herkes gözü açık olsun kaptırma paranı

Yiğit
Yiğit

1300 TL 2 kombine yapıp kazandım bütün bakiyemi ve ana paramı kupon sonuçlanır sonuçlanmaz sildiler hakkımı helal etmiyorum

980 TL Bakiyem var ödenmeyen beklemedeyiz bakalım

Erdal
Erdal

1850 TL de finansal güncelleme var diye benim ödenmiyor 7. Gün bugün

Ferit
Ferit

Siteye şimdiye kadar 4000 yatırımım var 700 TL çekimimi bile ödemiyorlar bu kadar zarardayken bugün 3. Gün

Ali

2000 Tl Ödeme bekliyorum bende umarım verirler de bir daha böyle siteye dönüp bakmam bir de para çekeceğiz diye günlerce uğraş

Güner
Güner

650 TL mi çekemedim 3 gündür uğraştırıyorlar

Cenk
Cenk

100 lira yatırımıma 650 TL kazanınca hesabımı kapattılar risk birimi böyle uygun görmüş. Bu ne saçmalıktır

Gürkan
Gürkan