Uzobet Çekim İşlemini Sonuçlandırmıyor

07 Eylül

Yatırım tutarları ortalama 2-5k bandında bir üye olmama rağmen, uzobet'ten 10k çekim yapmak istediğimde tam 15 saat beklettiler. Sonrasında hesabınız onaylı değil bahanesiyle kimlik selfie, kimlik önyüz ve arka yüzünü talep ettiler. İstenen belgeleri gönderdim.

Fakat sorun farklı, bu nedenle bilinçli olarak kayıp yaşayarak bakiyemi 6k bandına çektim; tekrar talep verdim. Şimdi de üyeliğimi kapatacaklar muhtemelen, oldukça küçük çaplı bir site. Aşağıdaki propaganda amaçlı fake şikayetlerden olmadığı için ekran görüntülerini ekliyorum. Gelişme olursa yazacağım.

16 Eylül 09:50

Sonuç alamadığım için bakiyeyi sıfırlayıp siteyle ilişiğimi tamamen kestim, 100 dolardan fazla çekim yapamazsınız bu sitede illa sorun yaratır. Saçma sapan Bonus sisteminden belli zaten kesinlikle bulaşmayın arkadaşlar.

Bayram
02 Kasım

Uzobet sitesine 1.000 TL yükleme yaptım, 4490 TL kazanç sağladım ve çekim yaptım. Önce reddedildi sonra belge istendi tüm belgeleri ilettim sonra hesabım kapatıldı risk birimi karar aldı denildi. Gereksizce tüm bakiyeme el koydular böyle bir saçmalık görmedim.

Uzobet Hesabım Kapatıldı Ve Açılmasını İstiyorum

Ramazan
26 Eylül

Uzobet sitesinde kazanç sağladım ve bilgilerimi istediler. Bilgilerim doğruyken benim hesabımı kapattılar ve ben 'Client locket' yazıyor, siteye giriş yapamıyorum. Ne yapmalıyım? Bana yardımcı olabilecek arkadaşlar, size sesleniyorum. Benim hesabım engellendi, komple kapatıldı.

Uzobet Hesabım Kapatıldı Ve Açılmasını İstiyorum

Uzobet 28 Bin Tl Vermedi

Kadırgalı
19 Eylül

Uzobet'e 1000 lira para attım ve bakiyemi 28 bin tl yaptım çekim sağladığımda benden kimlik onayı istediler kimliğimi onaylamayıp üstüne paramıda yediler Uzobet pişmanlıktır.

1 Yorum

Cefa
Cefa

Uzobet pişmanlıktır, deneme bonusu var deyip vermemek en basiti