17 Eylül 2013

UPS Türkiye Kargolarımı Eksik Teslim Ediyor!

UPS Türkiye Kargo, şu ana kadar bana sorunsuz bir tane bile kargo teslim edemediniz. Üstelik 3 (üç) adet kargomu ise kaybettiniz ve kaybolan bu kargolar hakkında hala tarafıma bir bilgi vermediniz. En son bugün gelen kargomun faturası yoktu. Kırklareli şubesine söyledim hiç birşey yapmadılar. Kırklareli şubesinden şikayetçiyim. Kurye kargoyu bırakır bırakmaz hemen gidiyor. Kargoyu kontrol etmeme izin vermiyor.

Durumu Kırklareli şubeye ilettim, onlar da hiç ilgilenmediler. Elimde olsa sizinle hiç muhatap olamayacağım ama gönderenler UPS ile gönderdiği için mecbur kalıyorum.

Abdullah 70 Okunma

Cevaplar

  • Abdullah 03 Ekim 2013

    UA00379422598 Takip Numaralı kargom ile ilgili olarak acilen bana ulaşılmasını talep ediyorum.

  • Abdullah 20 Eylül 2013

    UPS Türkiye firmasının şikayetim için hiç bir çözüm üretmediği gibi üstüne yeni sorunlar açtı. UPS Türkiye firmasından hiç ama hiç mennun değilim.

  • Abdullah 19 Eylül 2013

    Teslim etmediğiniz halde, tam tamına 83 gün (2 ay 23 gün) önce temsil edildi olarak görünen UA00363431063 ve UA00364733468 takip numaralı kargolar hakkında hala tarafıma bir bilgi vermediniz. UA00363431063 takip numaralı kargo 26.06.2013 / 16:52:00 tarihinde başkasına UA00364733468 takip numaralı kargo ise 03.07.2013 / 15:42:00 tarihinde bana teslim edildi görünüyor ancak kesinlikle teslim edilmedi. Bu durumu en az 10 kere hem mesaj hem e-mail hem de telefonla size bildirdim, inceleyip size geri döneceğiz dediniz ancak hiçbir şey yapmadınız. 83 gündür hala bekliyorum ve bana teslim edilmeyen bu kargolardan dolayı yaklaşık 1000 tl zararım oldu. Şimdi bunun hesabını kim verecek ve bu zararımı kim karşılayacak. Artık bana savcılığa suç duyurusunda bulunmaktan başka bir yol bırakmıyorsunuz.

  • Abdullah 19 Eylül 2013

    UPS Türkiye Kargo, teslim etmediği halde, tam tamına 83 gün (2 ay 23 gün) önce kendi internet sitesinde temsil edildi olarak görünen UA00363431063 ve UA00364733468 takip numaralı kargolar hakkında hala tarafıma bir bilgi vermedi. UA00363431063 takip numaralı kargo 26.06.2013 16:52:00 tarihinde başkasına UA00364733468 takip numaralı kargo ise 03.07.2013 15:42:00 tarihinde bana teslim edildi görünüyor ancak kesinlikle teslim edilmedi.Bu durumu en az 10 kere hem mesaj hem e-mail hem de telefonla UPS Türkiye Kargoya bildirdim. İnceleyip size döneceğiz dediler ancak hiçbir şey yapmadılar, 83 gündür hala bekliyorum.Bundan dolayı yaklaşık 1000 tl zararım oldu. Bunun hesabını bana kim verecek!...

  • Abdullah 17 Eylül 2013

    SORUNUMUN ÇÖZÜMÜ İÇİN SOMUT HİÇ BİR ŞEY YAPILMADI.

  • UPS Türkiye Temsilcisi17 Eylül 2013

    Sayın Yetkili, Sitenizdeki bildirime istinaden müşterimiz ile irtibata geçilmiştir. Bilgilerinize arz eder,iyi günler dileriz. Saygıalrımızla, UPS Türkiye

  • UPS Türkiye Temsilcisi17 Eylül 2013

    Sayın Yetkili, Sitenizdeki bildirime istinaden müşterimiz ile irtibata geçilmiştir. Bilgilerinize arz eder,iyi günler dileriz. Saygıalrımızla, UPS Türkiye

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön