26 Ekim 2016

UPS Türkiye Ciddiyetsizliği!

UPS bana herhangi bir yolla haber vermeden Vepa 62'den aldığım ürünü teslimata çıkarmış. 20.10.2016'da bir kez ve 21.10.2016'da iki kez eve uğrayıp beni bulamadığı için paketi elinde tutuyor. Ben mailime baktığımda bu durumdan haberdar oldum ve çağrı merkezini aradım. Ürünü satın aldığım firma ile iletişime geçmem söylendi. Hafta sonu olduğu için ancak 24.10.2016'da Vepa'ya ulaşabildim.

Onlar teslimat için UPS'ye haber vermişler. Bugün 25.10.2016 ve hala teslimata çıkarılmadı paketim. Bugün 3 kere UPS'i 3 kere de Vepa'ya aramak ve evde beklemek zorunda kaldım koca gün. Ben neden satın aldığım ürüne ulaşamıyorum? UPS bir telefon dahi açmıyor haber vermek için. Şubelerinden teslim almak gibi bir imkanım da yok. Neden bana ait olan bir paketi böyle keyfi ve ciddiyetsiz bir şekilde resmen zapt ediyor?

Begüm 243 Okunma

Cevaplar

  • Begüm'in Teşekkür Mesajı28 Ekim 2016

    Esra Hanım'a ilgilendiği için teşekkür ederim.

  • Begüm 27 Ekim 2016

    26.10.2016 Çarşamba günü teslimat yapıldı. UPS'ten Esra Hanım aynı gün bana telefon yoluyla ulaştılar. Şikayetimi dinlediler. Bir daha böyle bir sorunla karşılaşılmaması için daha dikkatli olacaklarını söylediler. İlgilendikleri için teşekkür ederim.

  • Begüm 26 Ekim 2016

    Brandroom internet sitesinden satın aldığım ürünlerin bugün yani 25.10.2016'da ve saat 17:00'a kadar tarafıma teslim edileceği konusunda UPS'ten SMS ile bilgilendirme yapıldı. Bütün gün evde bunun için bekledim. Üç kere çağrı merkezini aramak zorunda kaldım. Anlaşıldı ki paketim teslimata çıkarılmamış bile. Yarın evde olmayacağım için Perşembe günü yani 27.10.2016'da teslimata çıkarılmasını söyledim. Umarım uyarlar.

  • UPS Türkiye Temsilcisi26 Ekim 2016

    Sayın Yetkili, Sitenizdeki bildirime istinaden sürecin memnuniyete dönüştürülmesi için müşterimizle en kısa sürede irtibata geçilecektir. Bilgilerinize arz eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, UPS Türkiye

  • Begüm 25 Ekim 2016

    Yarın evde olmayacağım için Perşembe günü, yani 27.10.2016'da teslimat yapılmasını UPS çağrı merkezine ilettim. Uyulmasını bekliyorum.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön