Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Unishop ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Unishop Unilever Sağlık Çalışanı Davet Kodu

Ümran
Ümran 25 Ocak 20:26

Üye olup alışveriş yapmak istiyorum ama davet kodu olmadan üye olamıyorum. Sağlık çalışanı Davet kodu istiyorum destek bekliyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz. Acil destek bekliyorum acil destek lütfen kod verir misiniz? Sağlık çalışanı davet kodu gönderebilir misiniz

Unishop Logo
Unishop26 Ocak 13:23

20 Ocak

Unishop Unilever Üyelik Kodu

Unilever üyelik indirim kodu Unilever Unilever indirim kodu talep ediyorum sağlık çalışanıyım Sağlık çalışanıyım ve Unilever üyelik kodum yok. Unilever shoptan Kampanyalı alışveriş yapabilmek için Unilever indirim kodu inu tarafıma dağlanmasını talep ediyorum

Unishop Unilever Üyelik Kodu
11 Kasım 2022

Unishop Davetiye Kodu Üyelik İçin

Unishoptan sürekli mesaj geliyor. Üye olup alışveriş yapmak istiyorum. Sağlık çalışanıyım ama kod yok sürekli mesaj geliyor ama üye olmak için girdiğim zaman davetiye kodu istiyor. Davetiye kodu alabilmem hususunda yardımcı olabilir misiniz. Teşekkür ederim

24 Ağustos 2022

Unishop Davet Kodu Alamıyorum

Merhabalar sağlık çalışanıyım Unishop internet sitenize üye olmak için davet kodu istiyor alışveriş yapmak istiyorum ama davet kodu olmadığı için üyelik açamıyorum yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. En kısa sürede dönüş yaparsanız sevinirim. Mail:t**********@hotmail.com

15 Ağustos 2022

Unishop Üye Kodu Almak İstiyorum

Merhabalar sağlık çalışanıyım Unishop internet sitenize üye olmak için davet kodu istiyor alışveriş yapmak istiyorum ama davet kodu olmadığı için üyelik açamıyorum yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. En kısa sürede dönüş yaparsanız sevinirim. Mail:f******@yahoo.com

07 Ağustos 2022

Unishop Davet Kodu Sorunu

Unishop Türkiye'ye kayıt olup alışveriş yapmak istiyorum ama son aşama da davetiye kodu çıkıyor. Öyle bir kod gelmedi mail adresime. Sağlık çalışanıyım. Rica etsem y**********@outlook.com mail adresime kod gönderebilir misiniz????

Unishop Davet Kodu Sorunu