Unishop uygulamasına üye olmak istiyorum. Ancak üyelik aşamasında telefona kod geliyor daha sonra üyeliği tamamlamak için davet kodu isteniyor. Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz? Mailime kodu yollarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim...
Kullanmayı sevdiğim Yumoş ve Finish ürünlerini indirimli alabilmek için unishopa kayıt olmak istiyorum ama davet kodu bulamıyorum. Unishop tarafından davet kodu iletilebilirse çok sevinirim davet kodu talep etmekteyim lütfen geri dönüş sağlar mısınız.
Sağlık çalışanıyım sağlık çalışanları ile ilgili kampanyanız hala devam ediyor mu? Etmiyorsa bile Davet kodunun tarafıma mail olarak gönderilmesini istiyorum. Mail adresim e******@hotmail.com. Ve davet kodu olmadan başka nasıl bu siteye girilebilir bunu çok merak ediyorum
Unishop internet sitesi üzerinden kayıt oluşturamıyorum sağlık çalışanıyım davet kodu alamıyorum. Ürünlerden ve kampanyalardan yararlanmak istiyorum. Mail üzerinden irtibat kurulmasını talep ederim Yardımlarınızı bekliyorum. b**********@gmail.com mail adresim
Dönüş yapmanızı bekliyorum.
Merhabalar Unishop tan alışveriş yapmak için üye olmak istiyorum. Giriş sayfasına geldiğimde benden davet kodu istiyor. Ama benim davet kodum yok ve davet kodu da bulamadım maalesef. k********@gmail.com mail adresine davet kodu gönderebilir misiniz. Rica etsem.
Unishop Davet Kodu
k***********@gmail.com
Dönüş yapmanızı bekliyorum.
Unishop Davet Kodu
...
Unishop Türkiye'ye kayıt olmak istiyorum ama sistem davet kodu istiyor. Arkadaşımın önerisiyle üye olup alışverişimi gerçekleştirmek istiyorum. Mail attık ama herhangi bir dönüş bize yapılmadı. b******@gmail.com adresine davet kodu gönderilmesini rica ediyorum. Teşekkür ederim
Merhabalar, Unishop uzun zamandır duyduğum ve ilgimi çeken bir alışveriş platformu. Öğrenciyim ve güncel ekonomik durumlar beni de haliyle zorladı. Unishop üzerinden alışveriş yapabilmeyi gerçekten isterim ve bu durum için bir davet koduna ihtiyacım var. Eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ma...
Merhaba unishopa üye olmak istiyorum ama olamıyorum. Giriş yapamıyorum. Sizden davet kodu talep ediyorum. E mail adresim s**************@icloud.com bireysel kullanıcıyım. İlgilenirseniz sevinirim. Yardımcı olacağınızı Ümit ediyorum iyi akşamlar diliyorum.
Unishop sitesine üyelik oluşturabilmem için davet kodu istiyor fakat elimde kod olmadığı için üye olamıyorum. Kod alabilmem ve üyelik oluşturabilmem konusunda yardımcı olunmasını rica ediyorum. Umarım bu konuda yardımcı olunabilir ve Üyelik işlemimi de tamamlamış olabilirim
Merhabalar sitenize üye olmak istiyorum fakat davet kodu istiyor yardımcı olur musun alışveriş yapmak istiyorum olmuyor bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler e posta adresimi aşağıda yazıldığı şekildedir n*************@gmail.com
Unishop Davet Kodu Talebi
Merhabalar https://www.unishopturkiye.com/ adresine üye olmak, rahatça alışveriş yapmak istiyorum. Rica etsem bana hızlıca yardımcı olup davet kodu iletir misiniz mail adresim n*********@[email protected] Bana davet kodu iletirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler
Unishop uygulamasına üye olmak için davet kodu istiyorum. Bir sağlık çalışanı olduğum için genel olarak İnternetten alışveriş yapıyorum kampanyalardan faydalanmak istiyorum. Gereğini yapmanızı ricam n**************@hotmail.com Dönüş yapmanızı bekliyorum.
Unishop Davet Kodu Uni shopa üye oldum giriş bilgilerimi doldurdum fakat davet kodum olmadığı için giriş yapamıyorum kampanyalardan benimde yararlanabilmem için e*********@hotmail.com adresinden davet kodu için yardımcı olabilir misiniz acaba? Şimdiden çok teşekkür ederim.
Unishop uygulamasına üye olmak için davet kodu istiyorum bir sağlık çalışanı olduğum için genel olarak İnternetten alışveriş yapıyorum kampanyalardan faydalanmak istiyorum gereğini yapmanızı rica ediyorum. k***********@gmail.com Dönüş yapmanızı bekliyorum.
Unishop Davet Kodu Uni shopa üye oldum giriş bilgilerimi doldurdum fakat davet kodum olmadığı için giriş yapamıyorum kampanyalardan benimde yararlanabilmem için e********@gmail.com adresinden davet kodu için yardımcı olabilir misiniz acaba? Şimdiden çok teşekkür ederim.
Unishop internet sitesinden alışveriş yapmak istiyorum kampanyalardan yararlanmak istiyorum davet kodum olmadığı için giriş yapamıyorum. Ekonomik düzende ürünlerin kampanyalarından yararlanmak istiyorum. Email üzerinden yardımcı olduğunuz mesajları okudum lütfen banada davet kodu gönderir misiniz? ...