Unishop Davet Kodu İçin Mail
Merhaba Unishop davet kodu gönderebilir misiniz acaba sağlık çalışanıyım kod olmadığı için giriş yapamadım sitenizde sağlık çalışanı giriş kısmını bulamadım mail adresim d*********@gmail.com sizden mail bekliyorum şimdiden teşekkür ederim çok sağ olun

Unishop Davet Kodu Alamıyorum
Merhaba siteye girmeye çalışıyorum SMS kodum onaylanıyor fakat davet kodu istiyor ve nasıl yapacağımı bilemiyorum aynı zamanda sağlık çalışanıyım. Yardımcı olursanız çok memnun kalacağım şimdiden teşekkür ederim mail adresim e**************@gmail.com

Unishop Kod Almak İstiyorum
Merhabalar https://www.unishopturkiye.com/ adresine üye olmak istiyorum sağlık çalışanıyım ancak davet kodu istiyor. Rica etsem bana davet kodu iletir misiniz mail adresim n**********@saglik.com.tr Bana davet kodu iletirseniz çok memnun olurum. İyi günler.

Unishop Üyeliği İçin Davetiye Kodu Almak
Merhabalar https://www.unishopturkiye.com/ adresine üye olmak istiyorum sağlık çalışanıyım ancak davet kodu istiyor. Rica etsem bana davet kodu iletir misiniz mail adresim m********@gmail.com Bana davet kodu iletirseniz çok memnun olurum. İyi günler.

Unishop Kayıt Olamıyorum Yardım Eder Misiniz
Merhabalar https://www.unishopturkiye.com/ adresine üye olmak istiyorum sağlık çalışanıyım ancak davet kodu istiyor. Rica etsem bana davet kodu iletir misiniz mail adresim n**********@gmail.com Bana davet kodu iletirseniz çok memnun olurum. Hayırlı günler
Sağlık çalışanıyım sağlık çalışanları ile ilgili kampanyanız hala devam ediyor mu? Etmiyorsa bile Davet kodunun tarafıma mail olarak gönderilmesini istiyorum. Mail adresim e******@hotmail.com. Ve davet kodu olmadan başka nasıl bu siteye girilebilir bunu çok merak ediyorum