Unishop'a üye olmak istiyorum fakat davet kodu alamıyorum e-posta adresime gönderebilir misiniz? Detaylı bilgi almak için bana gozdeturkd***[email protected] adresinden ulaşabilirsiniz. Gerekli hassasiyeti bizlere karşı göstereceğinize inanıyorum.
Y***********@gmail.com
Dönüş yapmanızı bekliyorum
Uygulama ve web sayfası üzerinden Unishop uygulamasına girmeye çalıştım fakat her iki yerden de benden davet kodu istedi. Biraz uğraştım araştırdım ama bulamadım.
Merhaba Unishop giriş yapmak istiyorum ama bir türlü yapamıyorum onun için davet kodu istiyor nasıl alacağım nereden alacağım herhangi bir bilgi verilmemiş davet kodunu yardımcı olabilir misiniz mail yoluyla yardımcı olur musunuz lütfen bilgi bekliyoruz
Unishopa üyelik oluşturmak istiyorum, fakat Unishop davet kodu olmadığı için üyeliğimi tamamlayamıyorum. Tüm bilgileri doldurduktan sonra sadece davet kodunda sıkıntı oluyor en kısa sürede tarafıma dönüş yapmanızı bekliyorum iyi çalışmalar dilerim...
Unishop da üyelik oluşturmak istiyorum fakat davet kodu istiyor. Telefon numarası alıyor davet kodu yollamıyor davet kodum olmadığı için üyeliğimi tamamlayamıyorum.
Unishop Türkiye'ye kayıt olmak istiyorum. Şirketin ayrıcalıklarından yararlanmak istiyorum ama üye olamıyorum. Sistem davet kodu istiyor. Davet kodunu nereden alacağımı bulamadım**************@gmail.com davet kodu gönderebilirseniz sevinirim birden fazla gönderebilirseniz ailece üye olmayı düşünüyor...
Unishop'a üye olmak istiyorum davet kodum olmadığı için üye olamıyorum. Kampanyalarınızdan yararlanmayı çok istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz? d**********@hotmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz dönüş yaparsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Umarım bana yardımcı olursunuz.
Şimdiden çok teşekkür ediyorum...
Unishop uygulamasını indirdim yalnız davet kodu istediği için üye olamıyorum firma ulaşıp davet kodu verebilir mi acaba... Ya da herhangi biri davet kodu gönderebilir mi alışveriş yapmak istiyorum Bu siteden davet kodu olmadığı için üye olamıyorum ve alışveriş yapamıyorum. Bu mail adresine davet kod...
Merhaba Unishop internet sitesine davet kodum olmadığı için üyelik girişi yapamıyorum, bireysel bir kullanıcıyım ve alışveriş yapmak istiyorum. Mail adresim k******@gmail.com adresime davet kodu gönderilmesini rica ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Unishop Türkiye'ye kayıt olup alışveriş yapmak istiyorum ama son aşama da davetiye kodu çıkıyor. Öyle bir kod gelmedi mail adresime. Sağlık çalışanıyım. Rica etsem y**********@outlook.com mail adresime kod gönderebilir misiniz????
Unishop sitesinden alışveriş yapmak istiyorum ancak son aşamada davet kodu istiyor, ancak herhangi bir kod gelmedi. Bana ne mail adresime ne de cep telefonuma kısa mesaj olarak. Lütfen davet kodunu bana iletir misiniz? o********@gmail.com email adresim.
Merhaba Unishop internet sitesine davet kodum olmadığı için üyelik girişi yapamıyorum, bireysel bir kullanıcıyım ve alışveriş yapmak istiyorum. Bu a********@hotmail.com mail adresime davet kodu gönderilmesini rica ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bireysel kullanıcıyım. Unishoptan alışveriş yapan tanıdıklarım var. Bende üye olup alışveriş yapmak istiyorum. Ama davet kodu sıkıntısı yaşıyorum. Emirhan. Gam**@hotmail.com adresine davet kodu iletebilir misiniz rica etsem. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba Unishop internet sitesine davet kodum olmadığı için üyelik girişi yapamıyorum, bireysel bir kullanıcıyım ve alışveriş yapmak istiyorum. Bu**********@gmail.com mail adresime davet kodu gönderilmesini rica ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Unishop Davet Kodu Sorunu
Unishop'a üye olmak istiyorum fakat davet kodum olmadığı için üyeliğimi tamamlarken sorunla karşılaşıyorum. Davet kodu ile ilgili sorunumun çözümünde yardımcı olursanız sevinirim. Üyeliğimi aktif hale getirebilmek ve alışveriş yapabilmek istiyorum. İyi çalışmalar. Mail adresim: h*********@yandex.com...
Unishop'a üye olmak istiyorum fakat davet kodum olmadığı için üyeliğimi tamamlarken sorunla karşılaşıyorum. Davet kodu ile ilgili sorunumun çözümünde yardımcı olursanız sevinirim. Üyeliğimi aktif hale getirebilmek ve alışveriş yapabilmek istiyorum. İyi çalışmalar. Mail adresim: g*********@outlook.co...
Unishop uygulamasına üye olmak için davet kodu istiyorum fakat bulamıyorum. Genel olarak İnternetten alışveriş yapıyorum kampanyalardan faydalanmak istiyorum gereğini yapmanızı en kısa zamanda rica ediyorum. Y***********@gmail.com Dönüş yapmanızı bekliyorum
Merhabalar https://www.unishopturkiye.com/ adresine üye olmak, rahatça alışveriş yapmak istiyorum. Rica etsem bana hızlıca yardımcı olup davet kodu iletir misiniz mail adresim n*******@gmail.com Bana davet kodu iletirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler
Unishop'tan çok alışveriş yapmak istiyorum. Üyelik için davet kodu istiyor. Fakat benim davet kodum yok. Davet kodu için lütfen bana yardımcı olabilir misiniz? Mail adresim m************@gmail.com. Umarım bana yardımcı olursunuz. Şimdiden çok teşekkür ediyorum...
Unishop a üye olmak istiyorum davet kodu da nedir Allah aşkına yardımcı olur musunuz lütfen. Me************@gmail.com mail adresime davet kodu iletmenizi rica ediyorum. Alışveriş yapmam gerekiyor acil olarak lütfen hızlı bir şekilde dönüş sağlar mısınız.