Unishop Davet Kodu Alamıyorum

Göndermiş olduğunuz davet kodu kullanılmış deniyor
Göndermiş olduğunuz davet kodu kullanılmış deniyor
Arkadaşımın tavsiyesiyle Unishop'tan alışveriş yapmak için kaydoldum bilgilerimi başarılı bir şekilde doldurdum ama kayıt olamıyorum davet kodu istiyor davet kodunu da bulmadan üye olamıyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim tarafımı kod iletirseniz üyeliğim tamamlanacak. Mail adresim t******@gmai...
Unishop sitesine üye olmaya çalışıyorum. Mobil kodu ile güvenlik tanımlamasını geçtikten sonra Ad soyadı cep telefonu mail adresi bilgilerini giriyorum. Ancak davet kodum olmadığı için üye olamıyorum. Davet kodu konusunda yardımcı olabilir misiniz? E postam= h**********@gmail.com
Merhaba Unishop 'a üye olmaya çalışıyorum fakat davet kodu istiyor. Türk Telekom firması çalışanıyım s*********@gmail.com mail adresim yardımcı olursanız sevinirim. Alışveriş yapmak istiyorum ama kaç gündür bir türlü giriş yapmayı başaramadım. Dönüşünüzü rica ederim.
Unilever Unishop sitesine üye olmaya çalışıyorum. Cep telefonu gibi gerekli bilgileri giriyorum ad soyad cep telefonu mail adresi. Ancak davet kodu olmadığı için üye olamıyorum. Davet kodu konusunda yardımcı olabilir misiniz? Nasıl davet kodu alabilirim.
Unilever Unishop üye olmaya çalışıyorum gerekli bilgileri giriyorum ad soyad cep telefonu mail adresi. Ancak davet kodu olmadığı için üye olamıyorum. Davet kodu konusunda yardımcı olabilir misiniz? Davet kodu alabilenler olmuş. Mail adreslerine göndermişsiniz