Deprem destek listelerine hızlı erişin!
tam yıldız tam yıldız yarım yıldız boş yıldız boş yıldız 2.6
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Unishop ile ilgili bir şikayetin mi var?

Unishop Sağlık Çalışanları

447 Şikayet
Şikayet Sıralaması
3 hafta önce

Unishop Davetiye Kodu Almak İstiyorum

Davetiye kodu alamıyorum. Bütün bilgilerimi girdiğim halde bir türlü kod gelmiyor. Sağlık çalışanıyım. Ne yapmak gerekiyor yardımcı olur musunuz? Kod mu göndereceksiniz yoksa başka yerden mi geliyor? Ben de davetiye kodundan yararlanmak istiyorum. Kod

25 Ocak

Unishop Unilever Sağlık Çalışanı Davet Kodu

Üye olup alışveriş yapmak istiyorum ama davet kodu olmadan üye olamıyorum. Sağlık çalışanı Davet kodu istiyorum destek bekliyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz. Acil destek bekliyorum acil destek lütfen kod verir misiniz? Sağlık çalışanı davet kodu gönderebilir misiniz

20 Ocak

Unishop Unilever Üyelik Kodu

Unilever üyelik indirim kodu Unilever Unilever indirim kodu talep ediyorum sağlık çalışanıyım Sağlık çalışanıyım ve Unilever üyelik kodum yok. Unilever shoptan Kampanyalı alışveriş yapabilmek için Unilever indirim kodu inu tarafıma dağlanmasını talep ediyorum

Unishop Unilever Üyelik Kodu
17 Ocak

Unishop Sağlık Çalışanı Davet Kodu

Unishop sağlık çalışanı indirim Unishop uygulamasında davet kodu sıkıntısı yaşıyorum sağlık çalışanıyım yardımcı olmanızı talep ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim Birçok kere denememe rağmen hiçbir çözüm alamadım en son çare buradan yazmam önerildi. Şimdiden teşekkür ediyorum. d***********@ho...

16 Ocak

Unishop Sağlık Çalışanlarına Sağlanan Kampanyaya Katılım

Unishop uygulamasında davet kodu sıkıntısı yaşıyorum sağlık çalışanıyım yardımcı olmanızı talep ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim Birçok kere denememe rağmen hiçbir çözüm alamadım en son çare buradan yazmam önerildi. Şimdiden teşekkür ediyorum. Dr..d***********@gmail.com

16 Ocak

Unilever Unishop Davet Kodu Sorunu

Siteye üye olmak ve alışveriş yapmak istedim, ama siteye üye olamadım, onay kodu geldi telefonuma fakat giriş davet kodu veya sicil kodu istiyor. Onu yazmayınca da üyeliği kabul etmedi. Üye olmak istiyorum. Dönüş yapılmasını rica ediyorum Sağlık çalışanı olarak da gidilebilecek bir bölüm konulmamış.

08 Ocak

Unishop Davet Kodu Talebi

Sağlık çalışanıyım sağlık çalışanları ile ilgili kampanyanız hala devam ediyor mu? Etmiyorsa bile Davet kodunun tarafıma mail olarak gönderilmesini istiyorum. Mail adresim e******@hotmail.com. Ve davet kodu olmadan başka nasıl bu siteye girilebilir bunu çok merak ediyorum

26 Kasım 2022

Unishop Davet Kodu Problemi

Unishop uygulamasında davet kodu sıkıntısı yaşıyorum sağlık çalışanıyım yardımcı olmanızı talep ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim Birçok kere denememe rağmen hiçbir çözüm alamadım en son çare buradan yazmam önerildi. Şimdiden teşekkür ediyorum. Se**************@gmail.com

20 Kasım 2022

Unishop Davet Kodu Alamıyorum

Unishop internet sitesi üzerinden kayıt oluşturamıyorum sağlık çalışanıyım davet kodu alamıyorum. Ürünlerden ve kampanyalardan yararlanmak istiyorum. Mail üzerinden irtibat kurulmasını talep ederim Yardımlarınızı bekliyorum. i**********@gmail.com mail adresim

16 Kasım 2022

Unishop Davet Kodu Talebi

Unishop internet sitesi üzerinden kayıt oluşturamıyorum sağlık çalışanıyım davet kodu alamıyorum. Ürünlerden ve kampanyalardan yararlanmak istiyorum. Mail üzerinden irtibat kurulmasını talep ederim Yardımlarınızı bekliyorum. b**********@gmail.com mail adresim

14 Kasım 2022

Unishop Uygulamasına Sağlık Çalışanı Olduğum Halde Kayıt Olamıyorum!

Pandemi sürecinin başından beri sağlık çalışanlarının yanında olan Unilever firmasına bir sağlık çalışanı olarak ne kadar teşekkür etsem azdır. Ancak Sağlık Bakanlığı ile yapılan anlaşma ve resmi yazı olmasına rağmen, Unishop uygulamasına giriş yapabilmek için bir sağlık çalışanı olduğum halde bende...

12 Kasım 2022

Unishop Davet Kodu Nasıl Alınıyor

Sağlık çalışanıyım arkadaş önerisiyle Unishop uygulaması indirdim ama kayıt esnasında davet kodu istiyor. Öneren arkadaşımdan baktım ama bulamadım. Davet kodu nasıl alabilirim. Sanırım buraya yazınca davet kodu gönderiliyormuş. Davet kodu göndere bilir misiniz.

12 Kasım 2022

Maalesef Unishop Davet Kodum Yok

Merhaba ben de sağlık çalışanıyım, Unishop ile alışveriş yapmak istedim fakat üyelikle ilgili sorunlar yaşıyorum. Arkadaşım davet etmeye çalıştı ama başarılı olamadı. Sizden de kod almaya çalıştığımda mailime herhangi bir kod gelmedi dolayısıyla başarılı olamadım bu yüzden sizden yardım talep ediyor...

11 Kasım 2022

Unishop Davetiye Kodu Üyelik İçin

Unishoptan sürekli mesaj geliyor. Üye olup alışveriş yapmak istiyorum. Sağlık çalışanıyım ama kod yok sürekli mesaj geliyor ama üye olmak için girdiğim zaman davetiye kodu istiyor. Davetiye kodu alabilmem hususunda yardımcı olabilir misiniz. Teşekkür ederim

02 Kasım 2022

Unishop Davet Kodu Alamıyorum

Sağlık çalışanı olarak Unishop sayfasından alışveriş yapabilmek adına günlerdir üye olmaya çalışıyorum fakat davet kod olmadan üyelik sayfasından bir türlü ilerleyemiyor ve satışta ki ürünleri bile göremiyorum. Lütfen mail ile davet kodu yollayabilir misiniz?

26 Ekim 2022

Unishop Ç Davet Kodu

Unishop uygulamasına üye olmak için davet kodu istiyorum bir sağlık çalışanı olduğum için genel olarak İnternetten alışveriş yapıyorum kampanyalardan faydalanmak istiyorum gereğini yapmanızı rica ediyorum. B*************@icloud.com Dönüş yapmanızı bekliyorum.

26 Ekim 2022

Unishop Üye Olurken Davet Kodu İstiyor

Unishopa arkadaşımın tavsiyesiyle üye oldum sağlık çalışanıyım fakat davet kodu istiyor ve davet kodu olmadan da kaydımı tamamlayamıyorum alışveriş yapmak istiyorum rica etsem k**********@hotmail.com adresime davet kodunu iletip sorunumu çözer misiniz?

Unishop Üye Olurken Davet Kodu İstiyor

Unishop Davet Koduyla Üyelik Tamamlama

Unishop a kayıt olmak için tüm bilgilerimi girdim ama davet kodu istiyor üyeliğimi tamamlayamadım. Sağlık çalışanı olduğumdan internetten alışveriş yapıyorum. Kampanyalardan yararlanmak istiyorum. Bana davet kodu yollar mısınız? Şimdiden teşekkür ederim.

Unishop Davet Kodu Gönderilmesi

Unishop uygulamasına üye olmak için davet kodu istiyorum bir sağlık çalışanı olduğum için genel olarak İnternetten alışveriş yapıyorum kampanyalardan faydalanmak istiyorum gereğini yapmanızı rica ediyorum gulhazal12 @gmail.com Dönüş yapmanızı bekliyorum. Teşekkürler

Unishop Uygulamasına Üye Olabilmek İçin Davet Kodu

Unishop uygulamasına üye olmak istiyorum tüm bilgileri doldurmama rağmen son aşamada davet kodu istiyor bunun için davet kodu almak istiyorum bir sağlık çalışanı olarak kampanyalardan faydalanmak ısıtıyorum gereken ilgiyi göstereceğinizi düşünüyorum şimdiden teşekkür ederim...

Marka Profili

Unishop, 3 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %99
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Unishop, 3 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %99