Daha önce de benzer platformlar üzerinden Unico sigortayı dosyamı beklettikleri için şikayet etmiştim. Şirket müşteri temsilcileri tarafından arandım ve 48 saatlik işlemlerin gereksiz uzadığını kabul edip en kısa zamanda çözüleceği hakkında sözler aldım. Bugün aynı dosyanın 22. Günü ve ben hâlâ yanıt alamadım. Dosya üst yönetici onayına kadar çıktı. Bilmeyenler için bu da sadece yönetici yardımcısının dosyayı onaylayıp ödeme günü vermesi demek. Gün aşırı arıyorum dosya yöneticisine aciliyet mesajı bıraktırıyorum aracımın hasarlı şekilde beklediğini söylüyorum; bir sonraki gün cevabı soruyorum ve müşteri temsilcisi dün verilmiş herhangi bir aciliyet mesajı yok diyor. Unico nun kendi sayfasındaki şikayet kısmına şikayet yazıyorum herhangi bir dönüş almıyorum Şirketin neresinden tutarsanız orası elde kalıyor. Şikayet sayfalarını okuyorum sayfalar dolusu şikayet var şirket yetkilileri şirketlerinin idamesinin bu kadar kötü olduğundan haberdar mı? Çok merak ediyorum. Lütfen artık dosyalarla ilgilenin ve mağduriyetimizi giderin.
0 Yorum