Bir cenaze nedeni ile apar topar kalktım. Kadıköy rıhtıma indim. Servis bekliyorum. Bunların yazıhaneleri yan Yana servis geldi. Çantamı koydum. Sigaraiçmeye indim. Kendini bir şey sanan bir adam hangi firmanın yolcusu olduğumu sordu. Dedim bilet almadım. Yazıhane kapalı oradan Alaçam . Benimle gereksiz bir münakaşa ya girdi. Az kalsın kendini parçalatacaktı bana yaşına hürmet bir şey demedim. Biraz sözlü atıştık. Taksici bir abi vardı. Hadi kardeşim bin boş ver uğraşma dedi. Zaten canım burnumda bindim. Bilet aldım. Otobüse binerken çantamın serviste kaldığını unuttum. Bütün çabalarıma rağmen çantamı bulamıyorum. Arıyorum saygısız tavırlar çantanın içindeki bir notebook um 17 bin tl. Cenazem var diyorum. Rıhtım şubesinde ) şoför) gözlüklü ince bıyıklı. Duygu sömürüsü yapma diyor.
Bir cenaze nedeni ile apar topar kalktım. Kadıköy rıhtıma indim. Servis bekliyorum. Bunların yazıhaneleri yan Yana servis geldi. Çantamı koydum. Sigara içmeye indim. Kendini bir şey sanan bir adam hangi firmanın yolcusu olduğumu sordu. Dedim bilet almadım. Yazıhane kapalı oradan Alaçam . Benimle gereksiz bir münakaşa ya girdi. Az kalsın kendini parçalatacaktı bana yaşına hürmet bir şey demedim. Biraz sözlü atıştık. Taksici bir abi vardı. Hadi kardeşim bin boş ver uğraşma dedi. Zaten canım burnumda bindim. Bilet aldım. Otobüse binerken çantamın serviste kaldığını unuttum. Bütün çabalarıma rağmen çantamı bulamıyorum. Arıyorum saygısız tavırlar çantanın içindeki bir notebook um 17 bin tl. Cenazem var diyorum. Rıhtım şubesinde ) şoför) gözlüklü ince bıyıklı. Duygu sömürüsü yapma diyor.