Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Ülker ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Ülker Pötibör Çifte Lezzet Bisküvi!

Eren
Eren 08 Ekim 2022 22:23
Ülker Pötibör Çifte Lezzet Bisküvi!

Ülker çifte lezzet mini pötibör bisküvi aldım. Paketin üzerinde bir tarafı kakaolu, bir tarafı sade bisküviler yazıyor ama alakası yok sanki yanık bisküviler gibi yani kakao hiç yok Ülker'in kakaolu bisküvisi ile alakası yok maalesef. Acaba bisküvi gerçekten kakaosuz mu?

Ülker Logo
Ülker11 Ekim 2022 12:03

26 Aralık 2022

Ülker Pötibör Bisküvinin İçi Görseldekinden Farklı

Ülker pötibör bisküvi aldık çifte lezzet diye bir tarafı kakaolu bir tarafı sade olan. İlk defa gördük denemek istedik açtım paketi hayal kırıklığına uğradım. Görseldeki ve pakettekinin alakası yok paketten çıkan bir tarafı sade diğer tarafı fırında fazla kalmış gibi duruyor.

• profile
1 Destekçi
30 Ekim 2022

videoplayer-icon

Ülker pötibör çifte lezzet bir tarafı kakaolu bir tarağı sade paket dış yüzeyi çikolatalı görsel konulmuş ki bisküvi fotoğrafını koydum standart pötibör bisküviden farkı yok. Aldığım için pişmanım ve tüketiciyi yanıltan bir görsel mevcut dış paket kısmında.

04 Ekim 2022

Ülker Mini Kakaolu Sade Bisküvi

Ülker çifte lezzet mini pötibör bisküvi aldım. Paketin üzerinde tarafı kakaolu, bir tarafı sade bisküviler yazıyor ama alakası yok sanki yanık bisküviler gibi yani kakao hiç yokmuş gibi ve kakaolu kısmı bisküvinin yanık kısmıymış gibi ağızda yanık tadı kalıyor. Ülker'in kakaolu bisküvisi ile alakası...

Ülker Mini Kakaolu Sade Bisküvi
26 Temmuz 2022

Ülker Kakaolu Bisküvi Hiç Alâkası Yok

Ülker pötibör çifte lezzet Bir yüzü sade Bir yüzü kakaolu Maalesef kakaolu yüzü yok A101 birden aldım resimdeki gibi görünmüyor... Resimde kakaolu taraf 1.5 mm görünüyor... Paket içinde Bisküvi öğle görünmüyor. 02125671567 fabrika aradım haber bekliyorum.

• profile
1 Destekçi
16 Mayıs 2022

Ülker Ürün Gösterildiği Gibi Değil

Ülker Pötibör çifte lezzet bir yüzü kakaolu bisküvi aldım. Ürün resminde gösterildiği gibi çıktığını düşünmüyorum. Ürün resmi; sanki üzerinde kakao tabakası varmış gibi gösterilmiş olup paketi açtığımızda tam bir hayal kırıklığı yaşadık.