Ülker Pötibör Çifte Lezzet Bisküvi!

Ülker pötibör bisküvi aldık çifte lezzet diye bir tarafı kakaolu bir tarafı sade olan. İlk defa gördük denemek istedik açtım paketi hayal kırıklığına uğradım. Görseldeki ve pakettekinin alakası yok paketten çıkan bir tarafı sade diğer tarafı fırında fazla kalmış gibi duruyor.
Ülker pötibör çifte lezzet bir tarafı kakaolu bir tarağı sade paket dış yüzeyi çikolatalı görsel konulmuş ki bisküvi fotoğrafını koydum standart pötibör bisküviden farkı yok. Aldığım için pişmanım ve tüketiciyi yanıltan bir görsel mevcut dış paket kısmında.
Ülker çifte lezzet mini pötibör bisküvi aldım. Paketin üzerinde tarafı kakaolu, bir tarafı sade bisküviler yazıyor ama alakası yok sanki yanık bisküviler gibi yani kakao hiç yokmuş gibi ve kakaolu kısmı bisküvinin yanık kısmıymış gibi ağızda yanık tadı kalıyor. Ülker'in kakaolu bisküvisi ile alakası...
Ülker pötibör çifte lezzet Bir yüzü sade Bir yüzü kakaolu Maalesef kakaolu yüzü yok A101 birden aldım resimdeki gibi görünmüyor... Resimde kakaolu taraf 1.5 mm görünüyor... Paket içinde Bisküvi öğle görünmüyor. 02125671567 fabrika aradım haber bekliyorum.
Ülker Pötibör çifte lezzet bir yüzü kakaolu bisküvi aldım. Ürün resminde gösterildiği gibi çıktığını düşünmüyorum. Ürün resmi; sanki üzerinde kakao tabakası varmış gibi gösterilmiş olup paketi açtığımızda tam bir hayal kırıklığı yaşadık.
Ülker çifte lezzet mini pötibör bisküvi aldım. Paketin üzerinde bir tarafı kakaolu, bir tarafı sade bisküviler yazıyor ama alakası yok sanki yanık bisküviler gibi yani kakao hiç yok Ülker'in kakaolu bisküvisi ile alakası yok maalesef. Acaba bisküvi gerçekten kakaosuz mu?