06 Aralık 2022

Ülker Napoliten sütlü çikolata adlı ürün son kullanma tarihi 11.04.2023 tarihli olmasına rağmen üzerinde renk değişimleri tad koku farklıkları bulunuyor farklı sonuçlar doğurabilir bu konu hakkında daha dikkatli olunması gerekir sağlık açısından uygun olduğunu düşünmüyorum.

Ülker Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 9 sa 9 dk
Ülker Logo
06 Aralık 2022 15:37

Sayın ilgili, Müşterimizin bildirimiyle ilgili sürecimizi başlattık. Saygılarımızla, Ülker Müşteri İletişim Merkezi

Gözde
06 Aralık 2022 15:39

Firma ulaştı gerekli işlemler başlatılıyor

Ülker Çikolata Bozuk Çıktı

3 gün önce

Aldığım ürün Ülker sütlü çikolata Napoliten dir. Ürünü 27.09.2023 tarihinde marketten aldık. 27.09.2023 tarihinde çocuğum yemek için açtığında ürün üzerinde küf ve renk farklılığı mevcut olduğunu gördüm Ürün tarihi 18.06.2024 olmasına rağmen ürün sağlıklı değildir.

Ülker Çikolata Bozuk Çıktı

2 hafta önce

Aldığım ürün Ülker sütlü çikolata Napoliten dir. Ürünü 13.09.2023 tarihinde Çağdaş marketinden aldık. 14.09.2023 tarihinde yemek için açtığımızda ürün üzerinde küf ve renk farklılığı mevcuttur. Ürün tarihi 18.06.2024 olmasına rağmen ürün sağlıklı değildir.

3 hafta önce

Sn. İlgili, 10.09.2023 tarihinde oğluma marka bilinirliğinize güvenerek görsellerde de görüldüğü üzere 09.05.2024 son kullanım tarihli Napoliten çikolata aldım. Ürün bozuk çıkmıştır. Ürünün incelenip ivedi olarak gerekli sürecin başlatılmasını rica ederim.

3 hafta önce

Kızım için aldığım Ülker Napoliten sütlü çikolata 2024 son kullanım tarihi olan bir kutudan bu denli değişik bir çikolata çıkması hayal kırıklığı yarattı. Bu konuya bir çözüm bulmanız gerekiyor. Daha önce de böyle bir sıkıntı yaşadık dönüş yapacağız dediler. Hâlâ dönen olmadı.

0 Yorum

Ülker Şikayetvar üye markasıdır