25 Nisan

Merhaba Kızıma (2,5) ve oğluma (4) her zaman severek alıp yediğimiz Napoliten çikolatamız bu sefer bu şekilde çıktı. Son kullanma tarihi geçmemesine rağmen rengi değişmiş, kırık ve bir kısmının yarısı boş çıktı... Allah'tan oğlum hemen fark etti de aldım ellerinden...

Ülker Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 9 sa 9 dk
Ülker Logo
26 Nisan 10:22

Sayın ilgili, Müşterimizin bildirimiyle ilgili sürecimizi başlattık. Saygılarımızla, ÜLKER Müşteri İletişim Merkezi

Ülker Çikolata Bozuk Çıktı

3 gün önce

Aldığım ürün Ülker sütlü çikolata Napoliten dir. Ürünü 27.09.2023 tarihinde marketten aldık. 27.09.2023 tarihinde çocuğum yemek için açtığında ürün üzerinde küf ve renk farklılığı mevcut olduğunu gördüm Ürün tarihi 18.06.2024 olmasına rağmen ürün sağlıklı değildir.

Ülker Çikolata Bozuk Çıktı

Ülker Tat Bozukluğu Ve Renk Değişikliği

1 hafta önce

2 gün önce marketten aldığım Ülker sütlü çikolata Napoliten çikolatası rengi beyaz bir şekilde çıktı ve tadi çok değişik bir kutunun hepsi aynı tarih var geçmemiş çok sevdiğim markanın sevdiğim bir çikolatası böyle çıkması şaşırttı. Umarım bu konuyla bir ilgilenme olur

Ülker Tat Bozukluğu Ve Renk Değişikliği

2 Yorum

Emoş

Abi sana diyeyim kırılmışlar

Engin

Renkleri beyaz ve bazılarının içleri boş kırılmış olsa bu şekilde olmazdı. Bir sıkıntı olduğu kesin.

Ülker Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı